Sådan finder du en persons IP-adresse ved AIM Chat

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Sådan finder du en persons IP-adresse ved AIM Chat

1.

Send en chatbesked til den bruger, hvis IP-adresse du vil opdage.

< p> 2.

Opret forbindelse til brugeren ved at oprette en direkte forbindelse. For at oprette en direkte forbindelse skal du klikke på 'Connect to Send IM Image.' Din kompis skal derefter acceptere forbindelsen. < /p>

3.

Open kommandoprompten i Windows. For at åbne kommandoprompten skal du klikke på 'Start' og derefter 'Kør'. Når kommandoprompten er åben, skal du skrive 'cmd' og trykke 'Enter.' Dette vil medbringe en MSDOS-type vindue med flere kommandoprompter.

4.

Skriv 'netstat-an' i kommandopromptvinduet og tryk 'Enter. 'Dette vil hente alle dine nuværende forbindelser. AIM-brugerporten er 4443.

5.

Se efter port 4443, og du vil se IP for den bruger du er tilsluttet med.

En Internet Protocol-adresse, almindeligvis kendt som IP-adressen, er en numerisk etiket, der er tildelt til en hvilken som helst enhed, der er tilsluttet i et computernetværk ved hjælp af en internetprotokol til kommunikation. IP-adressen er ansvarlig for adresseadressering og værtsidentifikation. Det er nyttigt at vide, hvordan man får en persons IP-adresse, når de chatter på internettet. Hvis en person, du ikke ved det, beslutter at chatte med dig, kan du for sikkerheden kigge op på deres IP-adresse og se, hvor de chatter fra.