Sådan forbedres lave trådløse signaler på adaptere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Flyt computeren med den trådløse adapter tættere på den trådløse router eller det trådløse adgangspunkt. Ligesom en bilradio er jo længere en trådløs adapter fra routeren, der sender et Wi-Fi-signal, jo svagere er signalstyrken en tendens til at være.

2.

Fjern fysiske hindringer mellem din computer og router. Ting som møbler, vægge og døre kan reducere trådløse signaler. Hvis du ikke kan flytte computeren lige ved siden af ​​din router, skal du fjerne forhindringer for at øge signalets adapter.

3.

Konfigurer en trådløs repeater midtvejs mellem din router og computer. En trådløs repeater er en enhed, der indtager trådløse signaler og sender dem tilbage med øget styrke, hvilket øger rækken af ​​en router.

4.

Opdater driversoftwaren til din trådløst adapterkort. Drivere er softwarepakker, der fortæller en computer, hvordan man bruger et bestemt stykke hardware. Nye drivere kan hjælpe din computer med at bruge det trådløse kort mere effektivt. Hvis du vil søge efter nye drivere, skal du gå til webstedet for din trådløse kortproducent. Download og kør en driverinstallationsfil og genstart din computer for at aktivere de nye drivere.

5.

Øg strømmen til din trådløse adapter. Hvis trådløse kort ikke får nok strøm, kan signalstyrken være svagere. Skift strømindstillingerne ved at klikke på 'Start', 'Kontrolpanel', 'Administrative værktøjer', 'Computerstyring' og derefter 'Enhedshåndtering.' Søg i listen for 'Netværksadaptere', klik på '+' -tegnet, og højreklik derefter på dit trådløse kort og vælg 'Egenskaber'. Klik på fanen 'Avanceret', og klik derefter på 'Transmit Power.' Indstil rullemenuen 'Værdi' til dens højeste indstilling, og klik på 'OK'.

Tips og advarsler

  • En forældet trådløs adapter kan begrænse din Internet hastighed. Opgradering af din computer med et nyt trådløst kort kan øge dit trådløse signal. Hvis din router er forældet, kan den have svage eller langsomme signaler. Overvej at opgradere din router for at øge signalstyrken. Uddateret hardware er mindre tilbøjelige til at få nye drivere til at optimere hastigheden.
  • Trådløse netværkskort er enheder, der er installeret på computere, der kan oprette forbindelse til trådløse signaler for at få adgang til internettet eller et lokalt netværk. I modsætning til internetforbindelser, der er konfigureret med ledninger, er trådløse internethastigheder i høj grad afhængig af kvaliteten af ​​det signal, som netværksadapteren modtager. Lav signalstyrke kan få internettet til at køre langsomt eller endda forårsage en forbindelse til at skære ind og ud. Du kan øge signalet modtaget af trådløse adaptere for at øge internetydelsen.