Sådan gendannes Internet Explorer til Vista

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start' menuen. Vælg den indstilling, der læser 'Kontrolpanel.' Dette vil give en liste over forskellige værktøjer, der bruges til at tilpasse Windows Vista's indre funktioner.

2.

Dobbeltklik på ikonet 'Add / Remove Programs. Dette åbner et værktøj, der er beregnet til at installere, afinstallere og gendanne software på din computer.

3.

Søg efter den mulighed, der hedder 'Internet Explorer.' Listen over software installeret på din computer er i alfabetisk rækkefølge, så 'Internet Explorer' skal være i midten af ​​noteringen. Når du er placeret, skal du klikke på den.

4.

Klik på den mulighed, der læser 'Reparation'. Dette vil starte Windows Vista-softwaregendannelsesværktøjet. I stedet for at afinstallere og geninstallere din Internet Explorer-installation, vil Windows Vista forsøge at installere en frisk kopi af programmet oven over din eksisterende. Dette vil gemme alle dine indstillinger og bogmærker, mens du også løser eventuelle problemer, der kan skyldes korrupte programfiler.

5.

Afslut fra 'Tilføj / fjern programmer' og 'Kontrolpanel.' Internet Explorer er blevet gendannet.

På trods af at både Internet Explorer-browseren og Windows Vista-operativsystemet begge blev designet af samme firma, vil de nogle gange have nogle problemer med hinanden. Internet Explorer kan begynde at opleve problemer med internetforbindelse via brugerens fejl. Heldigvis har Windows Vista en indbygget metode til at genoprette en Internet Explorer-installation og løse eventuelle problemer, der måtte opstå.