Sådan geninstalleres Winsoc

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

XP geninstallationer

1.

Indsæt din Windows XP Setup disk i dit cd / dvd-rom-drev. Åbn 'Denne computer', og klik derefter på cd / dvd-rom-drevet med XP-installationsdisken.

2.

Find Netdiag-værktøjet på XP-disken. Klik på mappen 'Værktøjer' inde i mappen 'Support', og start derefter installationsfilen og afslut installationen.

3.

Start Windows Start-menuen, og klik derefter på 'Kør' overskriften placeret nederst til højre i menuen. Skriv 'Command' i den boks, der vises, og tryk derefter på 'Enter' på tastaturet. En sort DOS-skærm vises.

Skriv 'netdiag / test: winsock' på DOS-skærmen bag kommandoprompten (f.eks. C: \ u0026 gt; netdiag / test: winsock).

1.

Åbn Windows Start-menuen, og klik derefter på 'Start søgning.' Skriv 'cmd' i søgefeltet, og tryk derefter på 'Enter' -tasten på tastaturet.

2.

Klik på overskriften 'cmd' i søgeresultaterne og vælg derefter indstillingen mærket 'Kør som administrator'. Indtast eventuelle gældende loginadgangskoder til din computer og klik derefter på 'Fortsæt.'

3.

Skriv 'netsh winsock reset' i den sorte DOS-skærm bag kommandoprompten (f.eks. C: \ u0026 gt; netsh winsock reset). Tryk på 'Enter' -tasten på tastaturet, og genstart derefter din computer.

Windows-stikket, der almindeligvis hedder 'winsock', hjælper din Windows-baserede computer med at finde ud af den bedste måde at oprette forbindelse til internettet på. Hvis du får gevinstfejl, risikerer du, at du ikke vil kunne oprette forbindelse til dit lokale netværk - eller internettet for den sags skyld. Men geninstallere winsock kan afhjælpe winsock fejlmeddelelserne og løse dine problemer med tilslutning.