Sådan sparer du penge på dine eBay-noteringsgebyrer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Først og fremmest skal du downloade turbolisten fra eBay-websigten. Turbo Lister er en hurtigere måde at liste dine varer på eBay, og det er i et let format, som du kan forstå. Meget nemt.

2.

Næste skridt er at få en foto bucket konto så gå til photobucket.com og tilmelde dig. Når du har tilmeldt, begynder du at tage billeder af de varer, du vil sælge og uploade. Uploading af dine fotos på foto bucket er lige så nemt som at uploade en video på din tube.

3.

Når alle billeder er blevet uploadet til din foto bucket konto, skal du åbne turbo lister og gå til beskrivelse, og der er en fane, der siger html. Klik på det og begynd at indsætte html-kode fra din fotovinkel.Du kan redigere dine billeder og gøre mindre eller større på din turbolister. Når du har gået forbi koden, skal du forhåndsvise og se, hvordan den ser ud og foretage nogen tilpasninger.

Tips og advarsler

  • Beskrivelse er meget vigtigt, når du sælger på eBay, så tag et stort billede af det produkt du sælger til købere at se.
  • Mange gebyrer på eBay er noteringsgebyret som optagelse af upload fotos. der er en anden måde at komme væk fra noteringsgebyret med dine fotos, du kan konvertere dem til html. og dette vil spare dig for nogle gebyrer.