Sådan tilslutter du en bærbar computer til denne computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sæt dit hub eller din router på en central placering i nærheden af ​​hjemmecomputeren, og hvor du vil betjene din bærbare computer. Tilslut hub eller router til og tænde den.

2.

Slut den ene ende af et Ethernet-kabel til en åben port på pc'en.

3.

Slut den anden ende af Ethernet-kablet til en hvilken som helst port på hub eller router.

4.

Slut den ene ende af det andet Ethernet-kabel i en åben port på den bærbare computer.

5.

Slut den anden ende af det andet Ethernet-kabel til en anden åben port på hub eller router.

p> 6.

Del filer, mapper eller enheder, du ønsker at dele, og den bærbare computer skal kunne bruge dem (så længe operativsystemet understøtter netværk).

Tips og advarsler

  • Hvis du bruger en router i stedet for et hub, skal du ikke bruge porten 'Internet' eller 'Uplink'. Du kan også bruge et trådløst hub eller en router, hvis din bærbare computer har en trådløs antenne, men forbindelseshastigheden bliver langsommere. Hvis du har adgang til et nullmodemkabel, kan du tilslutte det direkte fra den ene computer til den anden og undgå at bruge et hub.
  • Når du har en bærbar computer, er det ofte nyttigt at oprette forbindelse til din hjemmecomputer. Når du er tilsluttet, kan du dele mapper og filer, overføre oplysninger og endda dele andre elementer, som en printer. Når du tilslutter to computere, opretter du et netværk, men de fleste operativsystemer gør det nemt at oprette et simpelt netværk som at tilslutte nogle ledninger til en fælles enhed.