Sådan uploader du HTML til dine eBay-auktioner

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Når du lister efter html, kan du tage et hvilket som helst billede og lægge det på dine noteringsauktioner. Den første ting du har brug for er en foto bucket konto, så gå til ww.photobucket.com og tilmeld dig. Når du har tilmeldt dig, kan du automatisk uploade et foto af dit design eller endog et logo, du har oprettet. Upload dem alle til din foto bucket konto.

2.

Når du har uploadet alle billederne på din konto, skal du downloade turbolisten. Når du downloader turbolisten, kan du logge ind på din konto med turbolisten og begynde at sælge nye varer. Formatet er simpelt og udfyld alle de nødvendige rum.

3.

Når du er i turbo lister, så gå til beskrivelserne og begynd at lægge information om dit produkt, når du vil bruge et logo eller et billede skal du gå til dit foto skov og få html-koden og gå tilbage til turbo lister og gå til html hvor beskrivelsesafsnittet er og indsæt det på den. Du kan redigere dit billede i enhver størrelse.

Når du noterer på eBay, er der mange måder at liste og auktion på, du kan liste den direkte smidt på eBay-websigten, hvor den siger, at sælge eller du kan sælge på din turbo lister. Turbolisten er et godt værktøj til at have, når den noteres. Det er format, der er designet, så du kan liste tildele flere elementer, og det er hurtigere også og har flere værktøjer.