Sådan vælges den bedste skriftlige hjemmeside

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Skriv til forskellige skrivewebsteder. Hvert websted er anderledes og kan betale dig på en anden måde. Brug lidt tid på hvert websted, som du er opmærksom på og skriv. Sørg for at du læser de retningslinjer, vilkår og betingelser, som hver hjemmeside har. Skriv en god mængde artikler til hver hjemmeside.

2.

Hold styr på dine skriveoptegnelser. Nogle mennesker vælger at holde styr på, ved at starte en blog for deres arbejde online. Andre vælger at skrive ned i en notesbog mængden af ​​artikler skrevet. Fortæl om, hvor mange artikler du skriver og deres indtjening. Gør dette for hver skrivewebsted. Opbevar detaljerede journaler, indtil du bliver betalt for hvert skrivewebsted. Du kan endda fortsætte med at gøre dette selv efter din første betaling modtaget. VÆR EN GOD RECORD KEEPER.

3.

Sammenlign indtjening. Sammenlign din indtjening til hvert websted, du skriver på. Hvilket websted betaler dig mere? Er der mere arbejde påkrævet på et sted end det andet. Har du modtaget din løn for indtjening rettidigt? Har et websted taget længere tid eller havde flere betalingsretningslinjer? Skal du indsende flere oplysninger end en anden hjemmeside.

4.

Sammenlign software på skrivewebstederne. Kan du lide en websteds software bedre end den anden? Skal et skrivewebsted se lysere ud og tiltrække dig mere? Tænke og sammenligne dine skrivewebsteder kan hjælpe dig med at bestemme hvilket websted der er bedst for dig!

5.

Tænk på dine økonomiske og sociale behov. Har du brug for at tjene penge online hurtigt? Eller har du tid til at bedømme og anbefale mere? Nogle websteder kræver, at du gennemgår et ratingsystem, før du se nogen indtjening. Kan du tænke meget på din skrivning? Skrivning af lange artikler er bedst for forskellige websteder .Dette er ting at overveje, når du vælger det bedste skriftsted. Vil du lave mange venner? Nogle skrivewebsteder tillader ikke du får så mange venner.

Tips og advarsler

  • Hver skrivewebsite er anderledes. Du skal blot teste dem ud og bestemme hvilket websted der er bedst til dine behov.
  • Pas på, når du skriver online, dine artikler kan forsvinde. Gem indholdet af dine artikler i et orddokument, hvis t hey forsvinder.
  • Sørg for at du læser vilkår og betingelser for hvert skrivesite. De har alle forskellige regler, som du skal følge.
  • Er du en onlineforfatter? Hvis du er fra ehow, ved du, at folk har lov til at dele deres skrifter online. Vi har lov til at skrive og dele vores viden, mens de bliver betalt. Hvordan ved vi, hvilken hjemmeside der er det bedste skriftlige websted? Er vi mangler indtjening? Denne artikel giver dig nogle tips til at vælge det bedste skriftlige websted, der passer til dine personlige behov.