Verizon Vs. Sprint AirCard

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Pris

Prisen er en oplagt bekymring, når du vælger et AirCard. Tilbud på hardware varierer afhængigt af tilbud. Verizon og Sprint betaler begge for deres månedlige service og opkræver aktiveringsgebyrer. før det slutter, gælder tidlige afbestillingsgebyrer for begge ydelser. De fleste kontrakter gælder for en toårig serviceaftale. Verizon afgifter for tidlig opsigelse, men tillader også prorated fee, hvilket betyder, at ETF vil blive sænket i henhold til hvor lang tid du har været i din kontrakt. Sprints opsigelse tilbyder ikke en faldende ETF.

Bundled Services

Hvis du allerede har mobiltelefon service via Verizon eller Sprint, kan du spare penge ved at kombinere din AirCard og mobilregning. Ring eller besøg en repræsentant at finde ud af om dette er en god mulighed for dig.

Dækning

God dækning er afgørende, når du overvejer et AirCard. Meningerne varierer fra hvem der har den bedste dækning og de hurtigste hastigheder, men generelt har Verizon den mest omfattende dækning. Før du køber, skal du kontrollere Sprint og Verizon s sites for at se, hvor grundig netværksdækning er i dit område. Hvis du skal rejse, skal du vide, at ingen af ​​firmaerne tilbyder Wi-Fi-hotspotadgang.

Hastighed

En god bredbåndsforbindelse kræver hastighed, uanset om du uploader eller downloader data. I modsætning til AT u0026 T og T-Mobile, Sprint og Verizon kører begge på EV-DO Rev. A-teknologi. Gennemsnitlige downloadhastigheder for Sprint er 600-1400 kbps Uploadhastigheder for Verizon-gennemsnitlige 500-800 kbps og Sprint-gennemsnitlige uploadhastigheder er 350-500 kbps. De maksimale downloadhastigheder for begge netværk er 3,1 Mbps og maksimum uploadhastigheder er 1,8 Mbps.

Kundeservice < / h2> Hvis der opstår problemer med dit AirCard eller din service, har du brug for god kundeservice. JD Power and Associates gav Verizon en fem ud af fem rating i trådløs kundeservice, og Verizon bundet Alltel og T-Mobile til førstepladsen i en kundepleje præstationsundersøgelse. Faktorer som hold tid og gran t-kontakt problemløsning blev brugt til at score hvert firma. Sprint modtog på den anden side en to ud af fem til sin kundeplejepris. At vælge det rigtige AirCard er vigtigt for at nyde det optimale mobilt bredbånd. Pris, dækning, kundeservice, mængden af ​​bredbånd, du har brug for og Wi-Fi-adgang er alle faktorer at overveje, når du vælger et kort og en plan, der passer til dine behov.