Qwest Vs. Comcast High Speed ​​Internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Teknologier

Qwest og Comcast bruger forskellige netværksteknologier og -infrastrukturer. Qwest bruger traditionelt Digital Subscriber Line (DSL) teknologi, men har for nylig begyndt at tilbyde fiberoptisk service til bestemte områder med DSL-links til dit hjem. Ved at bruge fiberteknologi med en kort kobberbro til dit hjem, kan Qwest tilbyde meget hurtigere hastigheder end traditionel DSL. Comcast bruger koaksialkabelteknologi til at forbinde din hjemmecomputer eller netværk til internettet.

Omkostninger

Ifølge Qwests websted tilbydes flere niveauer af standard DSL-tjenester. En forbindelse med 1,5 Mbps indgående båndbredde og 896 Kbps udgående båndbredde koster $19,99 pr. Måned. En mid-level service med 7 Mbps indgående og 896 Kbps udgående er $25 per måned. En 12 Mbps udgående forbindelse med 896 Kbps indgående er $35,00 pr. Måned. Qwest fiberoptiske forbindelser starter ved $35 per måned til en 12 Mbps indgående forbindelse med 896 Kbps udgående. En Qwest-fiberforbindelse med 20 Mbps, der kommer med 896 Kbps udgående, er $45,00 pr. måned.
Comcasts hjemmeside tilbyder en introduktionstjeneste med 1 Mbps indgående og 384 Kbps udgående til $24.95 . Der er en Comcast-service på mellemniveau med 12 Mbps indgående og 2 Mbps udgående prissat til 42,95 dollar. Comcasts højeste hastighedstjeneste, 16 Mbps indgående med 2 Mbps udgående, er $52,95.

Qwest og Comcast har mange tilbud til nye kunder og kunder, der bundter internetservice med anden service, så den faktiske pris du betaler kan være lavere. Qwest og Comcast tilbyder hjemmetelefon service, og når denne service er bundtet med internet service, er omkostningerne ved de kombinerede tjenester billigere end hvis de købes separat. Derudover tilbyder Qwest bundlerabatter for personer, der abonnerer på DirectTV satellit service og Verizon Wireless service via Qwest. Comcast tilbyder bundle rabatter for kabel-tv-tjenester.

Geografiske overvejelser

Comcast højhastigheds internet er tilgængelig på flere områder end Qwest. Standard DSL kræver, at du bor inden for en vis afstand af den centrale telefonkontakt til din DSL-forbindelse. Jo længere du kommer fra kontakten, desto lavere data-gennemgang. Qwest-fiberoptisk service er kun tilgængelig i områder, hvor Qwes t har installeret en fiberforbindelse til det generelle område. Comcast-service er tilgængelig, uanset hvor Comcast tilbyder kabel-tv-tjeneste. Qwest er tilgængelig i 14 stater, primært i Vesten - Washington, Oregon, Idaho, Montana, Wyoming, Utah, Colorado, Arizona, New Mexico , Nord og Syd Dakota, Nebraska, Minnesota og Iowa. Comcast er tilgængelig i 39 stater.

Sikkerhed

På grund af forskelle i, hvordan kabel og DSL-baseret internet service er struktureret, er der en forskel i sikkerhed for de to. Med DSL-service har du et direkte link til kontakten. Du deler ikke dette link til andre brugere. Med Comcast og andre kabel-internet-tjenester deler du et link med andre mennesker i dit område. Dette fælles netværk er som et lokalt netværk. Selvom en router med en firewall er en god ide til begge, er det dobbelt vigtigt for kabelforbindelser som dem, der leveres af Comcast. Uden en router med en firewall er din computer udsat for andre nærliggende brugere af Comcast Internet service.

Overvejelser

De to systemer adskiller sig også på få andre måder. Personer, der spiller online spil, har ofte brug for lave ping-tider, den tid det tager for en pakke at rejse over netværket til din computer. Lavere ping gange giver online spil spillere mulighed for at handle hurtigere. DSL, på grund af sin arkitektur og direkte forbindelse til en switch, tilbyder ofte hurtigere ping gange end en kabelforbindelse. Kabelforbindelser tilbyder også ikke ensartede hastigheder, fordi de er fællesforbindelser. Hvis mange mennesker i dit nabolag downloader store filer samtidigt, mætter det kabelsystemets båndbredde, og du kan mærke til et fald i hastigheden. DSL på den anden side giver konsekvente hastigheder til kontakten. Begge systemer, dog , kan påvirkes negativt af internetforstyrrelser i området og globale og landsdækkende problemer og udfald. Qwest og Comcast leverer højhastighedstjeneste til internettet. Selv om begge tjenester er meget gode for de fleste forbrugernes internetadgang, kan der være forskelle i hastigheder, serviceniveauer og ydeevne, der kan påvirke dit valg af udbydere. Når du har valgt en udbyder, har du flere muligheder for internethastigheder hos begge virksomheder.