Sådan Reset din Motorola Cable Modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontrollér dine forbindelser. Sørg for at alle ledninger og Ethernet-ledningen er sikret.

2.

Tag stikket ud af stikkontakten. Du vil vide, at det er frakoblet, fordi alle lysene skal være slukket. Vent nogle få sekunder, inden du sætter det igen i stikkontakten.

3.

Slut dit kabelmodem til stikkontakten. Du vil bemærke, at dine lys på modemet begynder at komme på igen.

4.

Vent til alle lysene kommer igen. Typisk vil alle dine lamper være tændt igen om cirka 2 minutter. Medmindre du har et dårligt stik eller koaksialkabel, kan du nu surfe på internettet.

At have kabel internet har sine frynsegoder, download og upload hastigheder er spektakulære; men hvad sker der, når du ikke kan oprette forbindelse til internettet via dit kabelmodem? Det første vi laver er panik og kalder kabelfirmaet. Godt efter at have gennemgået dette problem så mange gange og kaldte kabelfirmaet, lærte jeg at gøre, hvad de ville have mig til at gøre over telefonen; nulstilling af mit modem. Dette er ret simpelt og vil spare dig for lange ventetider, der venter på, at en internettekniker kommer til telefonen. Jeg har nulstillet mit modem (virker som et hundrede gange), og hver gang jeg kan være tilbage, surfer på internettet inden for 2 til 3 minutter.