Sådan blokerer du internetadgang på min bærbare computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Fjern eventuelle netværkskabler eller flytbare trådløse kort for at forhindre computeren i at få adgang til alle tilgængelige netværk.

2.

Hvis du har bygget -I trådløs adgang, klik på 'Start' knappen og vælg 'Kontrolpanel.' Klik på 'Netværk og Internet'. Vælg indstillingen 'Netværk og deling'.

3.

Afbryd forbindelsen til alle tilgængelige netværk. Sluk 'Netværksopdagelse' for at forhindre, at den bærbare computer registrerer tilgængelige trådløse forbindelser.

4.

Klik på 'Administrer netværksforbindelser' til venstre på skærmen. Vælg alle netværk, der vises, og klik på 'Deaktiver denne netværksenhed.'

5.

Klik på 'Administrer trådløse forbindelser' på venstre side af skærmen. Vælg de tilgængelige netværk og klik for at fjerne dem. Dette fjerner forbindelsen fra din computer.

Tips og advarsler

  • Fjernelse af en trådløs forbindelse fjerner permanent adgangen, medmindre den geninstalleres. De andre muligheder er midlertidige og kan til enhver tid genaktiveres.
  • Mobiliteten af ​​bærbare computere gør det muligt for folk at drage fordel af gratis trådløse internetnetværk, der nu er tilgængelige på mange offentlige steder. Mens det er praktisk, kan disse offentlige netværk også være farlige. Trådløse netværk er let at hakke ind og er en vigtig kilde til identitetstyveri. Du kan stadig arbejde på projekter eller rapporter uden at have et aktivt link til internettet.