Sådan downloades spil hurtigere ved hjælp af opkald

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Luk alle yderligere kørende programmer, der bruger hukommelse og sænker computerens ydeevne. Multimedieprogrammer som iTunes, billedredigering og instant messaging-programmer bruger volumener af system-RAM og skal lukkes for at frigøre hukommelse. Luk også eventuelle yderligere browsere.

2.

Sørg for, at maksimalhastigheden er indstillet på dit modem. De fleste af de nyere modemer indstiller maksimal hastighed automatisk. For ældre modemer skal du ændre hastighedsindstillingen ved hjælp af det værktøj, der følger med modemet.

3.

Deaktiver eventuelle ekstra browser-tilføjelser som værktøjslinjer for at øge browsers hastighed. Deaktivering af browser-tilføjelser varierer med forskellige browsere, men kan generelt udføres i menuen Værktøjer eller indstillinger.

4.

Ryd browserhistorik og cache for at fjerne unødvendige filer, der bruger system ressourcer. Du kan udføre dette fra enten menuen Funktioner eller Indstillinger afhængigt af den webbrowser, du bruger.

5.

Sluk popup-blockeringen i din webbrowser, fordi de ved gange blokere komponenter, der er nødvendige for at downloade spil og andre filer.

6.

Download gratis downloadoptimeringsværktøjer som Speedbit Download Accelerator (se Resources). Dette program integreres i din webbrowser og fremskynder downloads. Det viser ordet 'Accelereret', når hastighederne hentes. Selvom det bestemt ikke vil øge hastigheden i Mbps, tilføjer det et par ekstra Kbps for at reducere downloadtiden.

7.

Prioriter dine downloads. Download et spil ad gangen. Spil er store filer; Derfor kan flere filer, der downloades på samme tid, sænke downloadhastigheden og reducere computerens ydeevne.

8.

Prøv at downloade spil i off-peak timer (efter kl. 21), når servere er mindre overbelastet med brugerne. Dette forbedrer ikke kun downloadhastigheden, men det begrænser også mulighederne for serverfejl under download af spil.

Med dagens internet har opkaldshastigheden en tid til at konkurrere med hurtigere bredbåndsforbindelser som DSL. At downloade spil kan være meget vanskeligt, især når du baserer dig på den maksimale 56K-hastighed, der tilbydes via opkaldsforbindelser. Du kan tage mange skridt er imidlertid at forbedre downloadhastighederne ved brug af opkaldsforbindelser. De vil stadig ikke konkurrere med de høje hastigheder af hurtigere bredbåndsforbindelser, men de vil helt sikkert reducere den tid, du sidder og venter på, at dine spil skal downloades.