Sådan får du DSL uden telefonlinje

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find en internetudbyder, der tilbyder en DSL Internet-serviceplan, der ikke kræver en eksisterende telefonlinje. Både AT u0026 T og Earthlink er to eksempler på virksomheder, der specialiserer sig i dette (se links i Resources-sektionen).

2.

Ring til internetudbyderen efter eget valg for at diskutere den type månedlige internet-servicepakke, du gerne vil købe. Antallet af disse virksomheder vil være tilgængeligt på både deres hjemmesider og i telefonbogen. Sørg for at bede om tilbud, som de kører for at hjælpe dig med at spare penge. Du kan få rabat, hvis du køber en kabel-tv-tjeneste på samme tid.

3.

Vent på, at en tekniker kommer til dit hjem for at installere service. ikke noget du kan gøre selv --- en tekniker skal komme ud til dit hjem og oprette udstyr samt de ledninger, der er nødvendige for at forbinde din computer til internettet. Efter købtjeneste vil en tekniker normalt komme ud inden for få arbejdsdage .

4.

Test din internetforbindelse. Mens teknikeren stadig er i dit hjem, skal du starte din c omputer og sørg for alt, hvad der fungerer, som serviceplanen angiver. Hvis teknikeren forlader og først indser du, at du har problemer, kan det være et par dage før de kan planlægge nogen til at komme tilbage.

En almindelig misforståelse om DSL Internet service er, at du har brug for en eksisterende landlinjetelefon for at servicen skal fungere. Denne antagelse ville udelukke folk, der kun bruger mobiltelefoner som kandidater til DSL. I virkeligheden er dette falsk. En række internetudbydere tilbyder DSL-service til dem, der ikke har en eksisterende telefonlinje. Disse virksomheder vil sammen med tjenesten installere en telefonlinje til dit hjem, der kun skal bruges til forbindelse til internettet og intet andet.