Sådan får du dit websted til at gentage besøgende

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Det første trin er enkel, opdatering af dit websted. Du skal give dem en grund til at komme tilbage og se mere. Tilføj mere info, ny grafik osv., Så de føler, at det er anderledes og værd at se mere.

2.

Giv besøgende ressourcer til at komme tilbage som et 'bogmærke denne side' fanen eller opmuntre brugere til at føje dig til der favoritter fanen eller tilføje den som deres hjemmeside. Hvis brugerne har et link fra deres computere, så de altid kan få en vej tilbage til din side, kan de komme tilbage og besøge.

3.

Brug sykologi til at tegne mennesker i, og tilbage. Psykologi gennem farver. McDonalds bruger rød og gul til at få folk ind og ud hurtigt ... så gør det ikke! Det hævdes, at det gør det fordi de er 2 primære farver, så hold dig væk fra det. I nedenstående links er der nogle websteder, der viser farvernes betydning.

4.

Arbejde med søgemaskineoptimering og link til andre websteder. For at få folk til at komme tilbage til dit websted, har de brug for at gå til det i første omgang, og hvis det er nemt at finde og komme forbi, vil de genkende det og indse, det er, hvad de leder efter. (se min artikel om at få mere trafik).

5.

Giv dem noget, der ønsker at komme tilbage og tjekke. Forums fungerer godt ved at få dem til at stille et spørgsmål og derefter komme tilbage med jævne mellemrum for at kontrollere svarene i stedet for at bare sende en e-mail. Spil og konkurrencer gør det også godt, så brugerne føler den konkurrencedygtige ånd eller bare kommer tilbage for at se om de vandt eller se placeringerne.

Tips og advarsler

  • Forlad ikke ændringen af ​​hjemmesiden, de har brug for noget kendskab til at føle det samme, men forskellige.
  • Sørg for, at farverne passer til, hvad din virksomhed gør, i stedet for blot at forsøge at holde dem der. .. du vil være i deres hoved.
  • Du kan få 1000 eller 2000 besøgende på dit websted, men køber de? Du kan sælge et produkt eller tilbyde en service, men vil de komme tilbage? Det er nødvendigt at have en plan, der bringer kunderne tilbage til din hjemmeside. Denne artikel vil fortælle dig hemmelige måder at bringe folk tilbage og holde dem der ... på ukonventionelle måder.