Sådan får du en Ventrilo Server gratis

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Peg din browser på Freevents websted (se Ressourcer)

2.

Klik på linket 'Vis kodeord' på forsiden

Optag alle forbindelsesoplysninger, herunder brugernavn, adgangskode og IP-adresse.

4.

Åben Ventrilo, og klik på pilen ved siden af ​​listen over servernavne.

5.

Klik på knappen 'Ny', og giv serveren et navn på dit valg.

6.

Indtast de oplysninger, du har optaget i trin 3 i deres tilsvarende felter i Connection Editor. Når du er færdig, tryk på 'OK'.

7.

Klik på 'Connect' knappen for at oprette forbindelse til serveren.

8.

Find et værelse, der ikke bruges og gør krav på det til din guild eller gruppe.

Tips og advarsler

  • Du kan også vælge at være vært din egen personlige Ventrilo-server gratis ved hjælp af serversoftwaren. Den gratis version af softwaren indeholder dog kun 8 pladser. Noget yderligere, og du skal betale. Du kan også oprette en Teamspeak-server, som er åben kilde, og derfor gratis at bruge til enhver mængde slots, så længe det ikke er til kommerciel brug.
  • Mens dette er en gratis Ventrilo server, det er også en offentlig server, hvilket betyder, at alle, ikke kun din guild, har nem adgang til serveren. Dette gør dig mere tilbøjelige til at blive offer for Ventrilo chikane, have spioner på din server eller andre crashers på det. Dette betyder også, at andre vil bruge serveren, så du bør ikke øve serveren for dig selv og din orden. Andre mennesker kunne have brug for serveren lige så dårligt, så hvis du ikke har brug for det, tag det af, så andre kan komme videre. Serveren kan også gå ned eller ikke være tilgængelig på grund af at slots tages af andre mennesker. at få en sikkerhedskopiering som f.eks. voice chat-systemet i de fleste MMORPGS.
  • Ventrilo, eller Vent for kort, er et af de mest populære voice chat systemer til online gaming. Men de fleste Ventrilo-servere kræver et månedligt abonnement for dig at kunne bruge dem. Heldigvis findes der et par alternativer på internettet for at give dig fri adgang til en Ventrilo-server til din guild eller gruppe. Tilslutning til disse servere er lige så simpelt som at forbinde til en anden typisk server.