Sådan får du en indvirkning og øger din indkomst ved hjælp af dine artikler

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sørg for, at dine artikler er unikke på en måde, at ingen andre historier eller links er de samme, lignende er okay. Når du starter en konto på SheToldMe.com får du mulighed for at linke den til den hjemmeside, du allerede har.

2.

Discover. Hvad er cool om dette websted er, at du kan sende et link til digitale medier, nyheder efter eget valg fra internettet. Du er ikke begrænset til kun at sende links til dine egne artikler. Når du har indsendt et link, er du på kortet for andre at finde. Du kan komme på 'Forsiden' af siden, efter at du har modtaget et masseantal af stemmer.

3.

Valg og afstemning. Der er to måder at stemme på denne side. For det første er at stemme. Deltager ved at stemme for de ting, du bedst kan lide, eller som du tror fortjener mere opmærksomhed.
Andet er at stemme ned. Hvis du finder indlæg med dårlige links eller duplikat poster , klik på u0026 quot; nedpilen u0026 quot;. Sådan klager vi gennem spam, som en eller anden måde ender her.

4.

Kommentarer er lige så vigtige for folk, der posterer på SheToldMe .com som de er her på eHow. At blive rost for noget, du gør gør gør det så meget mere værd.

5.

Google Adsense Deling. SheToldMe en side er cr eated. Denne side vil modtage besøgende fra Google og brugere af webstedet. På alle sider, du opretter, vises dine AdSense-annoncer 100\% af tiden. Hvis du klikker på en annonce, tjener du penge i din AdSense-konto.

Tips og advarsler

  • Systemet fungerer kun, når brugerne deltager aktivt i stor skala , så sørg for at gøre din del og stemme op og ned for indhold, der betyder noget for dig!
  • Artikel writing er bedst markedsført online, fordi det er gratis, det etablerer dig som ekspert på viden og netværk er så meget lettere. Opbygning af flere rangeringer for dit websted i Google, MSN og Yahoo, vil hver artikel sende dig trafik fra nu til slutningen af ​​tiden Det er kun fornuftigt at offentliggøre dine artikler på så mange sider som muligt. Hun Told Me.com er et af disse websteder. Dette websted er så nemt at bruge og arbejder sammen med Google Adsense,
    Med dette slags kvalitetskontrol under dit bælte, vil dine artikler få maksimal effekt og få den fantastiske trafikeksponering, du leder efter og fortjener. Din marketingindsats hjælper dig med at stige ovenfor og få dig flere penge.