Sådan får du min opkald hurtigere gratis

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Luk flere browservinduer, du har åbnet. Mange ekstra browservinduer bruger mængder systemressourcer (RAM) og forårsager at opkaldsforbindelser til internettet sænkes. Du bør også lukke yderligere programmer, du har kørt for at spare hukommelsen.

2.

Sørg for, at maksimalhastigheden er indstillet på dit modem. Den maksimale hastighed for mange opkaldsmodemer er 56K. De fleste nyere modemer vælger automatisk den maksimale hastighed. For ældre modemer, skal du ændre indstillingerne ved hjælp af det værktøj, der følger med modemet.

3.

Optimer din computer ved at køre virusscanning og fjerne skadelige filer som virus og trojanere, der kan forstyrre systemkomponenter og sænke ydeevnen.

4.

Download og installer hurtigere webbrowsere som Opera eller Mozilla Firefox. Som de fleste webbrowsere er de gratis og indeholder forbedret kodningsteknologi, der gør det muligt for sider at åbne og vise hurtigere end andre webbrowsere som Microsoft Internet Explorer.

5.

Deaktiver unødvendig stikket -ins (f.eks. ekstra værktøjslinjer) fra din webbrowser; de bruger systemressourcer og kan gøres væk med. Deaktivering af plug-ins varierer afhængigt af den webbrowser, du bruger, men det kan generelt udføres fra menuen 'Værktøjer'.

6.

Sluk din pop-up pop- up blocker. Popup-blokkere forhindrer i mange tilfælde, at websites vises korrekt, hvilket er meget uheldig ved brug af opkaldsforbindelser. Afhængigt af den webbrowser, du bruger, kan du deaktivere pop-up-blockeringen fra menuen 'Værktøjer'.

7.

Tøm browserens cache og historie ofte for at fjerne rod der bruger system RAM uden ekstra fordel for computersystemet. Selv om dette varierer afhængigt af den webbrowser, du bruger, kan du generelt udføre denne opgave fra din browsers præferencer eller valgkonsol.

8.

Sluk websidebilleder. Selvom dette vil helt sikkert øge browsersnelheden på et opkaldsanlæg, er det også uønsket, fordi du ikke vil kunne se browser billeder. Det er en fantastisk hastighedsindstilling, hvis du kun er interesseret i at se tekst. Udfør denne opgave enten fra præferencer eller valgkonsol i din webbrowser.

Sammenlignet med de bredbåndshastigheder, der dominerer internettet i dag, er dial-up en meget langsom internetforbindelse. Det bruges dog stadig i fjerntliggende områder, hvor bredbånd (f.eks. DSL og kabel) ikke er tilgængeligt. Internettet har avanceret til flere interaktive funktioner, såsom billeder med høj opløsning og videoer, komplekse flash animationer, hvilke opkaldsforbindelser kan ikke vises korrekt. Mens du bestemt ikke kan øge opkaldshastigheden og ydeevnen til bredbåndsforbindelser, kan nogle få tweaks øge displayet og netværkshastigheden.