Sådan finder du område 51 på Google Earth

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Installer Google Earth, hvis du ikke allerede har det (gratis download, se Ressourcer for link) .Dette gratis program giver dig mulighed for at udforske en virtuel 'jord', der består af satellitbilleder.

2.

Åbn Google Earth og start søgningen efter område 51. Det er virkelig nemt at gøre dette: Klik på søgelinjen, som findes øverst på siden panel på venstre side af skærmen og skriv 'område 51'.

3.

Tryk 'Enter' for at få søgningen til at ske. Google Earth vil automatisk zoome ind i Område 51 , der viser dig luftstrimlen og de forskellige lagre, der udgør den øverste hemmelige base. Du har fundet den. Desværre vil denne visning ikke vise dig indholdet der forårsager så meget spekulation.

Få steder i USA har inspireret så meget spekulation som Area 51, en militærbase i Nevada 's ørken. Afhængigt af hvem du spørger, indeholder denne base udlændinge, personer med telepatiske kræfter eller studiet, hvor månen landede var fakket - -allet konspirationsteorier, der almindeligvis henvises i populærkulturen. Den amerikanske regering siger, at basen er, hvor fremtiden for militær luftfart er testet. Hvis du gerne vil tjekke basen for dig selv, er det almindeligt at gøre det på Google Earth .