Sådan forbedres laptop trådløs modtagelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer routeren så tæt som muligt på midten af ​​huset, forretningen eller andet område, det tjener. Dette vil give lige plads til hele rummet.

2.

Placer dine trådløse enheder, så der er så få objekter som muligt mellem dem og routeren, adgangspunktet eller repeateren. WiFi signaler er radiosignaler; som med de fleste radiosignaler arbejder de på et line-of-sight-princip. De flere objekter mellem senderen og modtageren, jo lavere signalstyrke.

3.

Sørg for, at den trådløse enhedssoftware er korrekt installeret.

4. < / p>

Flash firmwaren i routeren til en tredjeparts firmware. Dette kan medvirke til at øge signalstyrken. Eftermarkeds-firmware blinker, såsom DD-WRT, har funktioner indbygget til at muliggøre bedre styring af en router. Bogstaveligt, i nogle tilfælde kan du 'slå op' signalstyrken.

Hvis du forsøger dette trin, skal du sørge for, hvad du gør. Hvis du blinker firmwaren i din router, bortfalder garantien. Hvis det gøres forkert, kan det medføre, at din router bliver irreversibel beskadiget (en 'muret router').

5.

Køb høj forstærknings (DBi) antenner for bedre vandret dækning. Hvis du ønsker at trænge ind i bygningens øverste niveau, prøv at bruge en kombination af omnidirektive og retningsantenner.

Trådløse netværk har revolutioneret den måde, hvorpå vi udveksler data, men kun når der er et sikkert signal. Du kan ikke arbejde, hvis du ikke kan tilslutte. Der er flere måder at forbedre din bærbare computers trådløse modtagelse på - og, til gengæld din ydeevne.