Sådan fremskynder du et opkald til internettet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Installer et hurtigere modem. Din opkaldsforbindelse kan kun gå så hurtigt som computerens modem tillader. Et modem er den enhed, der fysisk sender og modtager internetsignaler til og fra din computer via telefonlinjen. Hvis du har en 14,4 hastighed eller 28,8 hastighedsmodem, overveje at opgradere til en 56k-hastighedsenhed for at forbedre dine overførselshastigheder.

2.

Ring til din tjenesteudbyder og se om de tilbyder nogen form for accelerationspakker. Tjenesteudbydere (ISP'er) tilbyder valgfri accelerationspakker designet til drastisk at forbedre hastigheden på din opkaldsforbindelse. Disse pakker komprimerer data, der kommer til din computer fra internettet, hvilket gør det muligt for dit modem at sende og modtage flere data med hurtigere hastigheder. at disse tjenester ofte kommer med et ekstra månedligt gebyr på op til $10 oven på de penge, du allerede betaler for internet service.

3.

Brug et program. Flere gratis computere programmer er derude, designet til at konfigurere din computers netwo rk indstillinger på en sådan måde, at du får den maksimale hastighed ud af din opkalds internet. Brug linket i afsnittet Ressourcer nedenfor til en oversigt over disse typer af computerprogrammer.

4.

Hold computeren fri for virus og spyware. Ved at installere et program som Norton Antivirus på din computer og køre regelmæssige systemscanninger for ondsindet software, kan du forbedre hastigheden af ​​din opkaldsforbindelse betydeligt. Virus og spyware vil sænke ikke kun din internetforbindelse, men også din computers ydeevne generelt.

I dagens økonomi kan det være svært for folk at retfærdiggøre de høje månedlige omkostninger ved en højhastigheds internetforbindelse. Mens tilslutning til websider og download af filer hurtigst muligt kan det være godt, dial-up Internet er i sidste ende billigere og giver den samme service. Når det er sagt, har dialogen tendens til at være meget langsommere, og det er vigtigt at sikre, at din forbindelse fungerer så hurtigt som muligt. Du kan gøre flere ting for at fremskynde en opkaldsforbindelse.