Sådan har du to hjemme-computere på en DSL-linje

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bestem, hvor dine to hjemmecomputere vil blive placeret i dit hjem. Placer en maskine tæt på DSL-modemet. Den anden kan du placere hvor som helst i dit hjem.

2.

Installer enhver speciel software, som din DSL-udbyder kræver på hver computer. Når installationen er færdig, skal du vælge muligheden for at konfigurere softwaren senere.

3.

Installer USB trådløst netværkskort på den anden computer.

4.

Sørg for, at begge computere er slukket og ikke i søvn eller i standby-tilstand.

5.

Slut den trådløse router til DSL-modem ved hjælp af et RJ-45-kabel i overensstemmelse med instruktioner fra routerproducenten.

6.

Brug det andet RJ-45-kabel til at forbinde computeren nærmest DSL-modemet til port 1 på den trådløse router.

7.

Tænd DSL-modemet, og vent indtil det angiver, at det er klar. For de fleste DSL-modemer betyder det, at 'Status' -lampen er solid og ikke blinker, men kontroller dit DSL-modems manual for at være sikker.

8.

Tænd for det trådløse router, når DSL-modemet er klar, og vent på, at det er klart.

9.

Tænd computeren, der er tilsluttet DSL-modemet, når den trådløse router angiver det er klar.

10.

Konfigurer den trådløse router ved at følge trinene i instruktionerne. Mange routere konfigurerer sig automatisk.

11.

Klik på ikonet for DSL-softwaren på computeren, der er tilsluttet DSL-modemet, for at konfigurere DSL-forbindelsen via modemet. Når forbindelsen er konfigureret, skal du slukke for computeren, derefter routeren og derefter modemet og derefter vente 10 sekunder.

12.

Tænd for modemet og vent på, at det angiver den er klar Når modemet er klar, skal du tænde for routeren og vente på, at den er klar. Når router er klar, skal du tænde for begge computere. Computeren skal automatisk oprette forbindelse til routeren. Når computeren har den trådløse forbindelse tilsluttes til routeren, kør DSL-softwaren på den for at oprette forbindelse til DSL-tjenesten.

Tips og advarsler

  • En computer skal være forbundet til trådløs router med en RJ-45 til enhver tid. Du kan muligvis downloade en firmwareopgradering, så den trådløse router fungerer korrekt. Kontakt routerproducentens tekniske support for at finde ud af, hvordan du henter den nyeste firmware.
  • li> At vælge en DSL-udbyder, der tillader flere computere på en enkelt forbindelse, er vigtig. Hvis din udbyder ikke tillader DSL-linjedeling, vil den ikke støtte DSL-modemet, hvis noget går galt. Mange husstande har flere computere, men kun en DSL-forbindelse. Heldigvis er det forholdsvis let at forbinde to eller flere hjemmecomputere til en enkelt DSL-forbindelse: Opret et grundlæggende hjemmenetværk. Du skal tage højde for et par ting, når du opretter en sådan netværksværdi, f.eks. At træffe foranstaltninger til at opretholde din DSL-ydeevne og for at beskytte dine personlige oplysninger.