Sådan installeres Comcast High Speed ​​Internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til comcast.com eller ring 1-800-COMCAST for at oprette din Comcast High Speed ​​Internet-tjeneste. Planer er tilgængelige for så lidt som $19,99 om måneden. Sørg for at bede om tilbud eller kampagner, som du måske kvalificerer dig til. Bemærk også, at du ofte kan få rabat, hvis du tilmelder dig Comcast kabel-tv-tjeneste på samme tid. Når du har startet din service, planlægger kundeservicerepræsentanten en aftale for en tekniker at komme ud til dit hus og konfigurere din service.

2.

Du vil blive givet en præcis dato og klokkeslæt for din opsætningstidspunkt, mens du er på telefonen med Comcast-repræsentanten. Det kan være så snart som en dag eller to eller kan være op til fem hverdage.

3.

Få din computer oprettet og klar til at gå, inden teknikken kommer. Vet, hvor internetforbindelsesmuren i dit hjem eller lejlighed er, eller ved, at teknikeren skal installere nogle selv. Alle disse ting vil gøre installationsprocessen går hurtigere på dagen for din aftale.

4.

Vær hjemme hele dagen på dagen for din aftale. Du vil oftest ikke få en bestemt tid, som din tekniker vil ankomme; du får en tidsramme på to til otte timer. Hvis du ikke er hjemme på det tidspunkt, hvor teknikeren ankommer, vil de forlade og flytte til næste aftale. Derefter kan det være endnu et par dage før nogen kan planlægges at komme tilbage til dit hjem.

Comcast er en internetudbyder specialiseret i at bringe højhastighedsforbindelser til sine kunder. Denne service leveres med et månedligt gebyr. Den nøjagtige mængde penge, der betales til Comcast månedligt, afhænger af den enkelte serviceplan. Oplysninger om alle planer er tilgængelige på comcast.com. Installation af Comcast High Speed ​​Internet service er ikke noget du kan gøre selv - du skal lave en aftale for en licenseret tekniker for at komme ud til dit hjem og udføre installationen for dig.