Sådan konfigureres Winmx

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åben WinMX. Klik på ikonet 'Tools' i øverste højre hjørne af skærmen. Dette vil frembringe en liste over programindstillinger, som du kan ændre for at gøre WinMX køre mere effektivt.

2.

Skift grænsen på 'Uploading' til den højest mulige indstilling. For at WinMX skal fungere korrekt, kan du ikke kun downloade filer - du skal også dele dem. Dette opnås ved at uploade, hvilket er processen for brugere, der forbinder til din computer og deler de filer, du har valgt. Hvis du har uploadet af eller begrænset på nogen måde, kan dette alvorligt påvirke de hastigheder, som du kan downloade og muligvis deaktivere downloading helt.

3.

Skift downloadhastighed til maksimalt tilladt af programmet. Denne indstilling beskriver den hastighed, hvormed programmet giver dig mulighed for at downloade filer. Da navnet på spillet er effektivitet, vil du være i stand til at downloade filer hurtigst muligt.

4.

Tillad indgående forbindelser via din firewall. Hvis din computer har en firewall, kan den som standard blokere indgående forbindelser til din computer. Dette er skadeligt for WinMX 'succes, da brugerne skal kunne oprette forbindelse til dig, så du kan oprette forbindelse til dem og dele filer. Åbn computerens firewallværktøj, og sørg for at du tillader indgående forbindelser.

WinMX er et computerprogram designet til at lade brugerne dele filer med hinanden. I stedet for at uploade en fil til internettet, hvor folk kan downloade (en tidskrævende proces), kan brugerne blot forbinde direkte til andre computere for at få filer hurtigere og mere effektivt. For at WinMX skal fungere korrekt, skal det bruge nogle få grundlæggende indstillinger. Ved at ændre kun et par simple ting kan du have WinMX uploade og downloade filer på ingen tid.