Sådan konverteres alle lydformater online

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til http://www.mediaconverter.org/. Dette er hovedsiden for Media Converter, en online lyd- og videofil konverteringsværktøj.

2.

Klik på den mulighed, der læser 'Upload en fil.' Klik på knappen 'Gennemse' på skærmen, der ser ud til at finde den fil, du vil konvertere på harddisken. Klik på knappen 'OK' for at uploade filen på Media Converter-webstedet.

3.

Klik på den grønne 'Gå til næste trin' for at fortsætte.

4.

Brug rullemenuen, der er mærket 'Vælg en uddatafiltype', for at angive hvilket format du vil have, din fil konverteres til. Når du er færdig, klik på 'OK' p>

5.

Klik på knappen 'Start' for at starte konverteringsprocessen. Efter et par minutter har Media Converter konverteret din lydfil til dit specificerede format, og filen vil være tilgængelig at downloade tilbage til din harddisk.

Der er en række lydformater i computerværlden, men kun få af dem kan bruges af alle enheder og programmer. Normalt vil konvertering af en lydfil til et andet format indebære at downloade et kompliceret computerprogram, lære at bruge det og derefter vente på, at konverteringen er færdig. Men du kan nu konvertere lydfiler til ethvert format, du behøver kun ved hjælp af World Wide Web.