Sådan laver Hotmail min hjemmeside

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn Internet Explorer og gå til MSN-websiden (Microsoft Network), som er linket i referenceafsnittet.

2.

Vælg Hotmail fra listen over muligheder på venstre side af skærmen.

3.

Når din Hotmail login-skærm vises, skal du kopiere webadressens link eller URL i dit browservindue øverst på skærmen. Kopier det ved at markere hele linket, klikke på den højre knap på musen og vælg Kopier. Du kan også kopiere linket ved at trykke på Control-C.

4.

Klik på 'Værktøjer' øverst i din browser for at åbne et vindue med valgmuligheder.

5.

Vælg 'Internetindstillinger' nederst på listen.

6.

Klik på fanen 'Generelt' og find startsiden valg i toppen af ​​vinduet.

7.

Placer markøren inde i blankboksen og tryk på Control-V for at indsætte dit link i boksen. Du kan også højreklikke på museknappen og vælge Indsæt for at føje linket til startsiden.

8.

Klik på 'Anvend' og derefter 'OK' nederst på vinduet for at gemme de indstillinger, der vil gøre Hotmail til din hjemmeside.

Tips og advarsler

  • Brug trinene ovenfor til at gøre Hotmail login-skærmen din hjemmeside. Hvis du bruger din Hotmail-e-mail-adresse som en internetside, vil enhver, der bruger din computer, få adgang til og læse din e-mail eller sende beskeder ved hjælp af dit navn og din emailadresse.
  • Hotmail er et internetbaseret e-mailværktøj oprettet af Microsoft. Du kan angive Hotmail som din hjemmeside, når du bruger en Windows-baseret computer ved at følge disse trin. Når du er færdig, vil du automatisk blive hentet til din Hotmail-side hver gang du åbner Internet Explorer.