Sådan øges dit trådløse netværkskort

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb en 2,4 GHz omni retningsantenne med en kvindelig N type stik. På samme tid skal du købe et kabel kaldet en pigtail, der vil gå mellem din router og antenne. Din router skal have et eksternt antenne jack, og du skal gå online for at finde ud af, hvilken type stik der er på din router. Du køber dette ved at gå ind i en søgemaskine som google og skrive dit router-modelnummer og ordene 'antenne jack'.

2.

Tilslut pigtailkablet mellem din router og antenne. Sørg for at placere din antenne, hvor den ikke læner sig mod noget. En lille diskret holder inde i et skab er fint, så længe det ikke rører en væg.

3.

På mange routere kan du slå milliwattene (mW) til Giv din router s TX (Transmit) mere strøm. Du gør dette ved at få adgang til routerns hovedmenu via en webbrowser.

4.

Under nogle omstændigheder vil en ekstern forstærker være Du skal også bruge et ekstra pigtail-kabel til forstærkeren. Forstærkere kan gøre et wifi-signal gå i mange miles.

Tips og advarsler

  • Hvis dit tabsignal og normalt er i en lige linje fra din router (du bevæger dig ikke rundt med en bærbar computer), vil en yagi eller parabolantenne fungere godt. Disse er retningsantenner og 'point' til et bestemt sted. skal pege på disse antenner i retning af hvor du er.
  • De fleste af os har været der, vi er midt i at gøre noget vigtigt på internettet, og vores trådløse netværk går uden for rækkevidden ... Nogle gange påvirker det netop vores netværkshastighed og andre gange går det sammen sammen.

    I denne artikel lærer du, hvordan du øger signalet og rækkevidden af ​​dit wifi-netværk.