Sådan uploades et profilbillede eller Avatar

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gem billedet til din computer. Du vil først have din profil gemt på din computer. Du kan gemme et billede fra internettet ved at højreklikke på musen og trykke på 'gem som'. Hvis du har et foto, der ikke er placeret på internettet eller computeren, skal du uploade det til din computer. Mange computere har et Photoshop-program eller et kamera- og scannerprogram, som du kan bruge til at uploade dine yndlingsfoto (er). Sørg derfor for, at dit billede uploades fra dit kamera eller din scanner. Det skal gemmes et eller andet sted i dine computerfiler.

2.

Gå til hjemmesiden, hvor du vil uploade dit profilbillede. Find upload profil billede eller avatar knappen. Dette er normalt placeret i dine profilindstillinger. Mange medlemskabswebsteder har præfabrikerede avatarer til brug, hvis du ikke har noget specielt foto, du vil bruge. Hvis dette er tilfældet, kan du bare klikke på den forudlagte avatar efter eget valg, og vælg okay. For at bruge dit specielle billede til din avatar, skal du finde den på din computer.

3.

Klik på browse-knappen, som mange websteder tilbyder. Hvis du har gemt billeder, skal de vises, når du trykker på browse-knappen. Rul rundt i billedboksen og vælg hvilken du vil have som din avatar. Du skal måske beskære dit billede og ændre størrelsen på det, så det uploades korrekt. Mange steder foretrækker mellem 200-800pixel billeder uploadet. Ved at klikke på dit billede vælges filen, og du kan derefter klikke på upload. Vent 5-10 minutter, hvis du ikke allerede ser dit billede uploadet. Forskellige websteder tager længere tid at uploade.

Tips og advarsler

  • Valg af et godt avatar bør anbefales til at skrive artikler online og socialisering. En avatar, der repræsenterer dig, er en god måde at introducere dig selv på dine nye venner.
  • Du skal muligvis foretage en passende justering for dit profilbillede for at vise korrekt .
  • Hvis du er en komplet nybegynder til websteder og medlemswebsteder, kan du have problemer med at uploade dit eget profilbillede. Trinene nedenfor hjælper dig med uploadprocessen. Mange begyndere forstår ikke, hvad browse-knappen er til, og hvor du kan få profilbilleder. Hvis du har de korrekte pixels på dine billeder, vil det også være med til at bestemme, hvor godt dine fotos uploader. At have en skæv profil kan være frustrerende for mange mennesker. Det ser ikke ud til at være professionelt. Husk at mange skærmopløsningsstørrelser på forskellige computere kan påvirke udseendet på mange fotos. Hvis billedet i denne artikel ser ud til at være forkert, så lad mig det vide.