Xbox 360 Media Sharing Problemer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Tilslutning af systemerne

Aktiver strømforsyningerne til både Xbox 360 og den pågældende Windows-baserede pc. Hvis computeren ikke er tændt, vil Xbox 360 ikke kunne kommunikere med det, og det vil derfor ikke være muligt at dele medie.

Kom sammen

Sørg for, at Xbox 360 og den Windows-baserede personlige computer har nogle midler til at kommunikere med hinanden. Dette kan opnås ved brug af et Ethernet-kabel, hvor de to systemer er koblet direkte sammen via en Ethernet-kabel.

Men den mest almindelige metode til at opnå kommunikation mellem de to systemer er langt for begge at være en del af det samme trådløse lokalnetværk. For at opnå dette skal begge enheder være knyttet direkte til den samme router, eller en eller begge skal have deres egen uafhængige trådløs tilgængelighed.

Få varerne

Vælg fanen mediedeling fra medierne menuen på Xbox 360. Dette bør give mulighed for at tjekke for passende enheder inden for rækkevidde. Hvis alt fungerer korrekt og er opdateret, genkender systemet den Windows-baserede pc og fortsætter opsætningen af ​​at forbinde de to via en automatiseret proces.

Hvis dette ikke er tilfældet , bliver det nødvendigt at øge kapaciteten på den involverede computer for at sikre, at den er kompatibel med Xbox 360 og den ovennævnte mediefunktionsfunktion.

Opgrader software

Kontroller, hvilken version af Windows Media Player der er i øjeblikket installeret på den pågældende Windows-baserede pc. For at opnå optimal kompatibilitet mellem de to systemer, skal du være sikker på, at du har Windows Media Player version 11 eller nyere downloadet til systemet og valgt som det primære medie delingsprogram for enheden.

Når den nyeste version af Windows Media Player er tilgængelig, vælg fanen 'Tools' i programmet. Derefter vælg fanen 'Indstillinger'. En pop op-menu skal vises, hvorefter brugeren skal vælge fanen 'Bibliotek' og derefter vælge 'Konfigurer deling' -knappen, der vises. Et vindue med mediedeling skal vises. Vælg 'Del mine medier', og sørg for, at Xbox 360 er valgt i denne menu, og at feltet Tillad er markeret. Herfra skal du vælge fanen 'Okay', og enheden skal opdatere med de ændringer, der er foretaget.

Genstart og nyder

Genstarter både Xbox 360 og computeren bør sikre, at ændringerne gemmes i system, og at du ikke skal gentage denne proces i fremtiden. Når begge er genstartede, skal du igen gå til fanen 'Media Sharing' på Xbox 360, og hvis alle de tidligere trin er blevet fulgt, skal det straks genkende den Windows-baserede personlige computer, der er oprettet.

Herfra kan du frit afgøre, hvilken mappe og medie der kan stilles til rådighed, når du bruger Xbox 360. Når du er tilsluttet via et trådløst eller lokalt netværk, kan din Xbox 360 synkronisere med dine andre Windows-baserede computersystemer for at dele medier mellem de to.

Dette gør det muligt at få adgang til billeder, film, musik og andre medier, der kan gemmes på din personlige computer direkte via Xbox 360-systemet. Men nogle gange tager det lidt arbejde at gøre teorien om mediedeling mellem din personlige computer og Xbox 360 en realitet. I nogle tilfælde opstår der problemer, men de fleste kan nemt rettes ved blot at følge nogle få grundlæggende fejlfindingstrin.