Hvad er en T1 Internet Backbone?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktion

Ifølge CTI Networks, 'På samme måde som den største vandveje for en by er rygraden i byens vanddistributionssystem, kan en T1 tjene som rygraden for et netværkets internetbåndbredde .De computere på netværket er ligesom husene i byen.De modtager deres båndbredde fra T1 som husene får deres vand fra hovedet. '

Bruger

T1-forbindelser bruges af virksomheder, der kræver hurtigere data -overførselshastigheder end standard internetforbindelser som firmaer og trådløse hotspots. De giver også stærkere og mere pålidelige forbindelser til internettet med meget slankere chancer for at miste internetforbindelsen.

Tekniske detaljer

CTI-netværk beskriver en T1 som et digitalt lejet kredsløb, der omfatter 24 64 Kbps bundlede kanaler normalt leveret over to kobberparledninger. Navnet T1 kommer fra den type signal (DS-1), der overføres.

Overvejelser

Når du opretter en T1-forbindelse, anbefaler Broadband Wireless Exchange Magazine først at kontakte telefonfirmaet, da det er mest Det vil sandsynligvis give dig service i dit område.

Expert Insight

Det næste trin op fra en T1 er en T2-forbindelse, men det bruges sjældent. Ud over en T1 leverer de fleste udbydere kun en T3-forbindelse, som er et bundpakke på 28 T1'er og kan tilbyde internetforbindelser op til 30 gange hurtigere end en enkelt T1. En T1 Internet Backbone er en højhastigheds-internetforbindelse med høj lydstyrke, der gør det muligt for en række computere på samme netværk at få adgang til internettet via telefonlinjer. T1-forbindelseshastigheden er meget hurtigere end standard opkalds-, DSL- eller kabelforbindelser, men det er også meget dyrere og derfor mere egnet til større netværk.