Hvordan får jeg en DSL?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

DSL vs. kabel

Når du vælger en højhastigheds-internet-tjeneste, er det vigtigt at forstå forskellene mellem de to store muligheder for de fleste mennesker, DSL og kabel. DSL Internet bruger din eksisterende telefonlinje til at overføre data, mens du ikke binder din telefonlinje som opkaldsadgang gør.Det kan kræve et DSL-filter, der skal installeres af din telefonselskab. Kabel Internet, derimod, købes via dit kabel-tv-selskab. dine eksisterende koaksialkabler til overførsel af højhastighedsdata.

Begge teknologier kræver et modem, der kan lejes fra dit telefon- eller kabelfirma, til at dekode disse oplysninger i en form læsbar af din computer. Disse modemer derefter Overfør dataene til din computer via et USB- eller ethernet-kabel.

Kontakt din telefonselskab

Hvis du har besluttet, at DSL passer til dig, skal du ringe til dit telefonselskab og spørge om de pakker, de tilbyder. Medmindre du bor i et ekstremt landdistriktskvarter, tilbyder de fleste telefonselskaber DSL-service som en tilføjelse til din eksisterende telefonservice. Spørg om kampagner - mange virksomheder tilbyder 6 eller 12 måneders prisreduktioner for kunder, der er nye til DSL.

Installation

Når du har bestilt tjenesten, skal telefonfirmaet muligvis hjælpe dig med at installere det. DSL-filter skal sandsynligvis installeres, hvilket gør det muligt for dig at bruge internettet og telefonen på samme tid. Et DSL-modem skal også installeres. Afhængigt af din viden og kendskab til computere kan du enten installere det selv eller lad en tekniker håndtere det.Mange telefonfirmaer sender skibsværktøjssæt, der indeholder et kabelmodem og alle kabler, der er nødvendige for at komme i gang.

Hvis du planlægger at dele internetforbindelsen på tværs af flere computere, overveje at få en trådløs router. Dette vil dele signalet, så enhver computer inden for rækkevidde kan få adgang til internettet uden ledninger, forudsat at de har et trådløst internetkort installeret. En digital abonnentlinje er en form for højhastighedsadgang til internettet. Meget hurtigere end opkald, giver DSL dig mulighed for at downloade filer fra internettet 20-30 gange hurtigere. Dette gør internetsurfing nem og mere produktiv, da du ikke vil bruge så meget tid på at få sider til at indlæse. Fortsæt læsning for at finde ud af mere om højhastigheds-internet, og hvordan du kan få DSL-service installeret i dit hjem.