Problemer med Internet Explorer 7 Crashing

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Windows Update

Hvis du har et løbende problem med at Internet Explorer 7 krasjer, når du forsøger at se websider, skal du sørge for at have de nyeste programopdateringer. Klik på 'Start' menuen i nederste venstre hjørne af din computer, og vælg den mulighed, der læser 'Windows Update.' Når Windows Update indlæser, skal du vælge den mulighed, der læser 'Check for Updates.' Dette vil scanne både din computer og Microsofts servere for at kontrollere, om der er tilgængelige opdateringer til dine Microsoft-programmer, herunder Internet Explorer 7. Hvis nogen er tilgængelige, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for deres navne og vælge indstillingen 'Download' til download og installer dem.

Hvis ikonet til Windows Update ikke er tydeligt på menuen 'Start', kan du også finde det ved at klikke på 'Kontrolpanel' og vælge ikonet, der læser 'Automatiske opdateringer .

Codecs

Hvis Internet Explorer 7 går i stykker, når du forsøger at se websteder som YouTube eller når du forsøger at åbne .PDF-filer, skal du downloade og installere de nyeste kodeker for disse websteder. Det meste af tiden Internet Explorer 7 kan ikke se en side af den grund, det vil fortælle dig hvorfor. Nogle gange vil programmet dog bare forsøge at indlæse siden, indtil det ikke kan kollidere. Websider som YouTube kræver den nyeste version af Flash, som findes på get.adobe.com/flashplayer/. PDF-filer kræver installation af Adobe Reader, som findes på get.adobe.com/reader/.

Uninstall

Hvis Internet Explorer 7 fortsætter med at gå ned, kan du afinstallere og geninstallere en mulighed, du kan prøve program. Dette kan fjerne, uanset hvilke programfiler der er beskadiget af uanset årsager og geninstallere nye uændrede kopier. Dette fjerner alle indstillinger, du har ændret fra programmets standardindstillinger, men det løser de fleste problemer, du oplever. For at gøre dette, skal du navigere til Kontrolpanel og vælge 'Tilføj / fjern programmer' -indstillingen. Fremhæv notering for 'Internet Explorer 7', og klik på 'Afinstaller' -knappen. Når denne proces er afsluttet, download Internet Explorer 7 fra www.microsoft.com og installer programmet igen. Internet Explorer er en webbrowser udviklet af Microsoft Corp. Det er en integreret del af Microsofts Windows-operativsystemer og leveres forudinstalleret med operativsystemet. Internet Explorer 7 kan generelt surfe på internettet med relativt let, men det kan nogle gange crash.When programmet kolliderer, vil det enten fryse op og blive uresponsive eller bare lukke med tilfældige intervaller. Der er et par specifikke ting, som brugere oplever problemer med Internet Explorer 7, kan prøve, inden de smider det ordsækkende håndklæde.