Rural Internet Options

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Opkaldsinternettet

Opkaldsadgang til internettet er den mest almindelige måde, hvorpå folk i landdistrikterne kan komme online. En telefonlinje er forbundet til computerens faxmodem. Dette gør det muligt for computeren at foretage et opkald for at oprette forbindelse til datacenteret hos internetudbyderen (ISP), som derefter giver internetadgang.

Opkaldsadgang er begrænset af modemteknologi, som aldrig vil overstige 56,6 kpbs. Mens opkaldsadgangen er betydeligt langsommere end andre internetforbindelser, er den tilgængelig til ethvert sted med en telefon. Det kan derfor give internetadgang til kunder, der muligvis ikke nås ved andre former for at komme online.

Digital Subscriber Line

Mange har vendt sig til en DSL som deres foretrukne metode til at få adgang til internettet. En DSL-forbindelse fungerer meget som en opkald forbindelse. Selvom telefonlinjen stadig bruges, er signalet delt i halvt, så du stadig kan ringe og modtage telefonopkald, mens du er online. En DSL fungerer via et DSL-modem, der er placeret mellem telefonstikket og computerens Ethernet-port. DSL-modemet er i stand til at behandle information meget hurtigere end et standard 56k modem, hvilket er, hvordan du kan få en langt hurtigere forbindelse over den samme telefonlinje. De fleste telefonselskaber tilbyder DSL-service, uanset om en kunde befinder sig i et landområde eller ej.

Satellit Internet

Det er overraskende for mange mennesker at vide, at kabel-tv ikke er tilgængeligt på de fleste landdistrikter. Mennesker i disse områder modtager deres tv-signal enten over luften eller via satellit. Da kabellinjer ikke kører til disse områder, er kabel-internetadgang også umulig. Heldigvis tilbyder satellit-internet en levedygtig mulighed. Ligesom satellitter i rummet kan stråle et fjernsynssignal til dit hjem, kan de også tilbyde internetadgang. Denne adgang kan enten købes som en selvstændig genstand eller bundtet med satellit-tv-tjeneste. Ulempen ved satellitforbindelser er, at de kan blive forstyrret af dårlige vejrforhold, men de kompenserer generelt for dette ved at kunne nå frem til ethvert sted i verden, uanset hvor fjernt det er. Fra og med oktober 2009 er flere mennesker forbundet med internettet end på noget andet tidspunkt. Størstedelen af ​​befolkningen har højhastighedsadgang til bredbåndsinternet, som normalt leveres af digital abonnentledning (DSL) eller kabelmodem. Hvad der engang blev betragtet som en luksus er blevet så almindeligt, at det er let at glemme, at ikke alle har så let adgang til internettet. Dem, der bor i landdistrikterne, har en særlig vanskelig tid at få anstændige internetforbindelser. Men der er internetadgang til rådighed for dem, der bor i landdistrikterne, hvilket giver ensartede områder øjeblikkelig adgang til verden.