Sådan ændres Opkaldsforbindelse Hastighed

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå ind i din 'Start' -menu og vælg 'Kontrolpanel'. Fra kontrolpanelet klik på ikonet 'System'. På de fleste computere er ikonet 'Systems' placeret på den tredje række helt til højre, det skal vises som en lille computerskærm med et grønt flueben på tværs af skærmen. Gå til 'Hardware' fra menuen 'Systemer'. Dette vil medbringe en lille fane med alle de hardwareindstillinger og specifikationer, der er angivet til din computer. Klik på knappen, der læser 'Porte' eller 'COM u0026 LPT' for at få vist en liste over alle portene på din computer.

2.

Vælg den port, som modemet bruger og klik på 'Egenskaber'. Standardindstillingen for de fleste modemporte er 9600 bits per sekund, men de fleste modemer kan normalt håndtere meget mere. Skift bitene pr. Sekund til 115200 og opret forbindelse til internettet. Gennemse lidt for at teste de nye indstillinger, og hvis det ser ud til at være fint, skal du øge bidene pr. Sekund igen. Efter at have øget hastigheden, vend tilbage til din webbrowser og kontroller for at se, hvordan disse ændringer påvirker din webbrowser. Fortsæt med at hæve hastigheden, indtil din browser ikke længere opdager en internetforbindelse.

3.

Når din browser ikke kan opdage en internetforbindelse, skal du ændre porthastigheden tilbage til den sidste succes indstilling. Gå tilbage til hovedsystemets skærm og klik på 'Avanceret'. Under indstillingsbufferindstillingerne har du en skyderbjælke, der normalt er sat til 2/3 mark. Flyt skyderen helt til højre ligesom Transmit-bufferen. Klik på 'OK' for at gemme disse indstillinger, og kontroller endnu en gang din webbrowser for at sikre, at alt fungerer korrekt, inden du fortsætter.

Tips og advarsler

  • For at sikre, at du ikke forårsager problemer ved at ændre disse indstillinger, skal du skrive ned standardindstillingerne, når du ændrer dem, så hvis din computer virker forkert, kan du vende tilbage til dine gamle indstillinger.
  • Internettet bruges af tusindvis af mennesker over hele verden til alle former for forretning og underholdning. Der er mange former for internetadgang som kabel, wifi og andre højhastighedsadgang. Visse geografiske områder er ude af stand til at få den nyeste højhastigheds-eller endda kabel-internet. Størstedelen af ​​disse områder bruger en opkaldsforbindelse, som er betydeligt langsommere end de fleste forbindelser. Der er måder at optimere din computer på for at få mest muligt ud af din opkaldsforbindelse.