Sådan ændres internet service

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Sådan ændres internet service.

1.

Bestem, hvilke bånd du har til din nuværende udbyder af internettjeneste. Ofte leveres din e-mail-konto direkte af din internetudbyder. Hvis det er tilfældet, er det ikke en aftale, det betyder bare, at du bliver nødt til at oprette en ny e-mail-konto og advare dine kontakter på kontakten .

2.

Find ud af hvilke kontraktlige forpligtelser du har hos din nuværende udbyder. Internetudbydere kan få dig i henhold til en kontrakt med varierende servicelængder. Hvis du er midtvejs gennem en 2 års aftale, kan du beregne besparelser og fordele ved din nye service mod omkostningerne ved tidligt at afslutte eller 'bryde' din nuværende kontrakt.

3.

Find en internetudbyder, der skal servicere dit område og give det serviceniveau, du ønsker. Serviceniveauet afhænger af din planlagte brug af internettet. Forskellen i servicetyper kan i høj grad påvirke mulighederne for din service med hensyn til upload og download af hastighed. Bredbåndstjeneste er generelt den hurtigste af de mange udbudte tjenester.

4.

Planlæg at få din nye tjeneste tilsluttet, FØR du annullerer eller afbryder din gamle service. Dette vil fjerne eventuelle huller i din tjeneste.

Tips og advarsler

  • Når du vælger en ny internetleverandør, skal du sørge for at få et tilbud på den aktuelle hastighed tilgængelig i dit område. Der er internetudbydere, der vil offentliggøre deres hurtigste hastigheder til rådighed og undlader at oplyse, at flere fjerntliggende lokationer ikke vil kunne nå den annoncerede hastighed. Selv i byområder kan du være længere væk fra internetudbyderens centrale hub.
  • I begyndelsen af ​​90'erne var valg af en internetudbyder ikke rigtig et valg; der var kun en håndfuld tilgængelig for de fleste mennesker. Nu er der flere udbydere og flere muligheder end nogensinde. Når du søger at skifte udbydere, er der et par skridt, du skal tage for at sikre, at den service, du skifter til, vil klare dine behov og være tilgængelig i dit område.