Sådan beskytter du Wifi-signaler derhjemme ved hjælp af maling

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Der er nogle nye lavteknologiske værktøjer, som snart kommer til rådighed for forbrugere og virksomheder, der passivt beskytter wifi og andre trådløse signaler i hjem og kontorlokaler. Et af de mest lovende nye værktøjer er specielt formulerede vægmaling, der indeholder aluminiumoxid. De tilsatte aluminiumoxid-ingredienser kan blokere både indgående og udgående wifi-netværkssignaler, passivt beskytte dig og dit kontor fra enhver, der forsøger at afhente et stray signal. Det betyder, at du kan beskytte dit wifi-netværk fra hackforsøg og båndbreddehoppere med bare et enkelt lag maling. Trin et vil være at erhverve den nye maling, når det kommer på markedet. I øjeblikket er der et firma i North Carolina indstillet til at producere malingen med mange flere at følge. Her er en pressemeddelelse: http://emsectechnologies.com/press\_releases/press1.php

2.

For at beskytte wifi signaler i dit hjem eller kontor, skal du bruge en eller to lige jakker af den nye aluminiumoxidmaling. Brug en malingsrulle og børster til at jævne pålægge en eller to lag maling på alle vægoverflader (herunder lofter) for passivt at beskytte dine wifi-signaler. Sørg for at male de ydre vægge i dit hjem eller forretning, da maling af en indvendig væg vil isolere det fra at sende eller modtage wifi-signaler.

3. Tillad maling at tørre. Prøv at få en fin, jævn grundig belægning af maling på alle områder. Jo mere jævnt anvendes til det overordnede overfladeareal, desto større er wifi-beskyttelsen.

Tips og advarsler

  • Brug malere tape, slip klud og vægkant værktøjer
  • Blokerer også mobiltelefonsignaler.
  • 100\% beskyttelse ville kræve en vinduesfri bygning / hjem. Nyt vindue film til beskyttelse af wifi signaler er også under udvikling.
  • Blokerer også mobiltelefonsignaler. Brug med forsigtighed.
  • Vil du forhindre folk i at identificere og lytte ind på din wifi-forbindelse? Der er nogle nye muligheder, der snart kommer til at hjælpe dig med din computersikkerhed ved hjælp af forskellige typer indvendig og udvendig vægmaling. Se, hvordan du beskytter wifi-netværk i dit hjem eller kontor ved hjælp af sikker, lovlig, passiv vægmaling.