Sådan beskytter du din privatliv på internettet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Hent blot Internet Explorer 8 som din nye webbrowser. Du kan udføre en søgning på nogen af ​​de store søgemaskiner for at finde den, eller hvis du i øjeblikket bruger IE7 eller endda IE6. (Du kan også bruge det direkte link, der er angivet nedenfor i 'Yderligere ressourcer'

2.

Du skal muligvis genstarte computeren for at opdateringen skal finde sted. t modtag en besked for at gøre det, så gå videre til trin 3.

3.

Klik på den lille bogstaver blå 'e' din 'Start' -menu eller Windows-ikonet i nederste venstre hjørne af skærmen som om du åbnede internettet, som du normalt ville. Du kan også klikke på ikonet IE på skrivebordet.

4.

Direkte under urlboksen (eksempel: hvor du ville se 'http: //ehow.com') er der en række valgmuligheder, herunder: Fil, Rediger, Vis, Favoritter, Værktøjer og Hjælp. Klik på 'Værktøjer', og der vises en drop-menu.

5.

Den anden mulighed i rullemenuen vil være 'InPrivate Browsing'. Klik på denne mulighed med markøren. En ny side åbnes, og du vil se noget som 'InPrivate er tændt' på skærmen. Se billedet til dette trin for et skærmbillede af siden.

6.

Højlæs url; om: Inprivate, der vises i den normale url boks øverst. Tryk på 'backspace' nøgle og indtast din ønskede hjemmeside som normalt. Tillykke med, at du nu er beskyttet mod din browsinghistorik, der spores, eller enhver samling af cookies og midlertidige filer, der genereres af din tid på internettet.

Tips og advarsler

< li> Husk, at denne indstilling kun indebærer denne type beskyttelse for den pågældende internet-session. Du skal gøre dette hver gang du starter en ny session. Den nyeste internetbrowserudgave er IE8. Til glæde for mange er nogle af de mest attraktive funktioner dem, der beskytter en computerbrugeres privatliv, såsom InPrivate Browsing. Denne artikel vil lære dig, hvordan du sikrer, at dine oplysninger og søgeadfærd ikke er tilgængelige for spørgende sind.