Sådan bliver du en internetudbyder

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sikre det plads, du har brug for som tjenesteudbyder, ved at købe en dedikeret server til din virksomhed fra en af ​​de mange internetudbydere, som f.eks. webhostingfirmaer samt kabel- og teleselskaber . Du skal bruge en dedikeret server, hvor alle dine forretningskunder skal serveres centralt.

2.

Bestem din strategi for at yde teknisk support. Internet teknisk problemløsning er en 24/7 service. Når din virksomhed vokser, vil dit behov for mere teknisk supportpersonale stige. Du bliver nødt til at oplyse et gebyrfri 800-nummer, så kunderne kan kontakte dig samt en email-formular til indsendelse af spørgsmål. I stigende grad bliver Live Chat en anden måde, som virksomhederne kan bruge til at holde kontakten med deres kunder.

3.

Vælg og registrer et domænenavn for din internetudbyder. Denne hjemmeside vil være din internet forretning hjemme og tjene som både din brochure websted for at fremme din virksomhed og dets tjenester samt portalen for kunder at logge ind på deres konti. Der vil være kritiske design- og udviklingsproblemer, der skal løses for at få dit forretningsside til at fungere som dit salgs-, service- og driftcenter.

4.

Giv den nyeste webhosting tjenester. Bekræft dine kunder ved at tildele login-godkendelsesregler, før du giver adgang til deres filer ved at kræve brugernavn og adgangskode. Dit netværkswebsted skal have de højeste niveauer af sikker socket layering (SSL) kryptering for kunder at behandle kreditkorttransaktioner eller give andre sikre funktioner. Inkluder i din serviceportefølje, hvad der kan betragtes som basale tjenester fra et internetudbyderfirma, herunder filoverførselsprotokoller (FTP), e-mail-konti og en forudbestemt mængde båndbredde på din server. Derudover vil du måske overveje at levere andre hjælpeydelser, såsom skabeloner til nemt webdesign, søgemaskineoptimering eller marketingtjenester, når du udvider.

Din internetforretning skal give det fulde komplement til tjenester som muligt, da dette er en konkurrencedygtig forretning med mange spillere. Dine tjenester skal samle op for at du skal lykkes.

5.

Marker din virksomhed online ved at gøre SEO og SEM. Hvis der er midler til rådighed, udvikler du display- eller tekstannoncer til en af ​​de store søgemaskiner. En anden god strategi for markedsføring kan være at koncentrere lokalt oprindeligt i stedet for at tackle tsunamien hos internetkonkurrenter. Skriv din virksomhed med Yahoo! Lokal søgning og deltage i dine lokale handelskamre. Markedsfør din internetudbyder forretning baseret på service eller pris legitimationsoplysninger.

Da internettet er en vare, er der åben adgang for alle at indsætte et krav som internetudbyder. Din internetudbydervirksomhed afhænger af tredjepartsressourcer. Du vil fungere som en tredjeparts forhandler af eksisterende web hosting-tjenester som Go Daddy og ValueWeb.