Sådan bruger du min Wi-Fi-bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd for den bærbare computer, og vent på, at hovedskærmen vises.

2.

Tænd for bærbar computerens Wi-Fi skifte, typisk placeret på venstre eller højre kant af den bærbare computer nær computerens forside. Søg efter en lille glideskifter.

3.

Se de trådløse netværk inden for rækkevidde af din bærbare computer ved at dobbeltklikke på Wi-Fi-ikonet i nederste højre hjørne af din bærbare skærm. Ikonet ligner en computerskærm med tre buede linjer, som radiobølger, der kommer fra siden.

4.

Se listen over tilgængelige trådløse netværk og vælg netværket med det stærkeste signal. Signalstyrken repræsenteres af flere stænger ud for navnet på hvert netværk. Jo flere stænger du ser, desto stærkere signalet. Vælg et netværk, som du kan få adgang til - enten din egen internetforbindelse hjemme eller på kontoret eller Wi-Fi trådløs netværksforbindelse til rådighed gratis i nogle restauranter, kaffebarer, moteller og andre virksomheder, der tilbyder Wi- Fi til deres kunder.

5.

Vælg et trådløst netværk og klik på knappen 'Connect'.

6.

Indtast koden for adgang til netværket, hvis det bliver bedt om at gøre det. For eksempel, hvis du bor på et motel, der tilbyder Wi-Fi adgang til gæster, vil koden blive leveret til dig ved indtjekning, eller du kan ringe til receptionen for at få det. De fleste systemer kræver, at du indtaster koden to gange.

7.

Vent til vinduet viser en meddelelse om, at Wi-Fi er tilsluttet.

8 .

Åbn din webbrowser, f.eks. Internet Explorer eller Firefox.

En bærbar computer, der er udstyret med Wi-Fi-teknologi, giver dig mulighed for at oprette forbindelse til internettet fra en anden fjernbetjening inden for rækkevidde af et trådløst Wi-Fi-netværk. Du behøver ikke kabler til at tilslutte til ethernet-porte eller telefonstikket for at sikre internetadgang. Dette gør det muligt at tage din bærbare computer til ethvert sted med offentlig Wi-Fi-adgang, hvilket betyder, at et trådløst netværk ikke er krypteret til sikkerhed for at forhindre uautoriseret adgang. Du kan finde gratis trådløs internetadgang på mange virksomheder, der imødekommer længende kunder, såsom kaffebarer, bagerier og moteller. Følg blot disse trin for at bruge din Wi-Fi-bærbar computer og omdanne hjørnecaféen til dit eget kontor.