Sådan får du adgang til en gæstekonto på Netzero

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din webbrowser og gå til http://www.netzero.net. Dette er den vigtigste Netzero-startside, der giver information om deres forskellige planer og tjenester, samt en søgemaskine, der er designet til at hjælpe brugerne med at søge effektivt på internettet.

2.

Klik på 'Min konto' nederst på siden. Det vil være ved siden af ​​linkene 'Vores tjenester', 'Annoncører' og 'Beskyttelse af personlige oplysninger'. Dette fører dig til Netzero-kontoens login-side.

3.

Indtast brugernavn og adgangskode til din Netzero-gæstekonto i de passende mærket bokse. Hvis du ikke har en Netzero-gæstekonto på nuværende tidspunkt, kan du klikke på 'Tilmeld nu' for at oprette en. Ellers, når du er færdig med at indtaste dit brugernavn og adgangskode, klik på 'Log ind' for at gå videre til næste side.

4.

Se detaljerne på din Netzero-gæstekonto. Siden, der er indlæst, er din hovedkontoside, som giver dig mulighed for at tjekke din Netzero-gæstens e-mail-adresse samt se oplysninger om din plan. Hvis du vil opgradere til en ikke-annonceret understøttet Netzero-månedskonto, kan du gøre det fra denne side. Når du er færdig med at se dine kontooplysninger, klik på 'X' i øverste højre hjørne af vinduet for at lukke det .

Tips og advarsler

  • Ud over brugere af Microsofts Windows-operativsystem kan Apple-brugere samt Linux-brugere også tilmelde sig for Netzero gæstekonti.
  • Netzero er en billig internetudbyder, der specialiserer sig i at levere internetadgang til dem, der muligvis ikke har råd til dyre månedlige planer. Ud over at tilbyde højhastigheds-internet til så lidt som $9,95 pr. Måned fra 2009 har Netzero også en gratis eller 'gæst' -konto, der tilbyder op til 40 timers opkaldsadgang til internettet uden brug for brugeren. Netzero kan levere disse gæstekonti gennem indtægter genereret af permanent reklame, der vises, når en person bruger sin Netzero-konto.