Sådan får du adgang til min hjemme-pc fra hvor som helst

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Brug af LogMeIn til fjernadgang til computeren

1.

Gå til u0026 lt; a href = 'https://secure.logmein.com/US/home.aspx' u0026 gt; LogMeIn u0026 lt; / a u0026 gt; og opret en konto. Du kan vælge enten en gratis version eller LogMeIn Pro, som har funktioner som udskrivning og filoverførsel.

2.

Hent og installer LogMeIn-softwaren. Det er en meget hurtig og nem download, der kun tager cirka to minutter. Softwaren er kompatibel med både Windows og Mac OS X.

3.

Log ind på din LogMeIn-konto fra en anden computer og nyd den nemme adgang til fjernadgang.

Tips og advarsler

  • Sørg for at vælge et stærkt kodeord til din LogMeIn-konto og hold det privat. Det er dit eneste forsvar mod nogen, der roaming frit gennem dine computerfiler.
  • Selvom der er flere VNC-servere (virtual network computing) og klientprogrammer til fjernadgang til din pc, kan åbning af en port på din computer være en meget risikabel virksomhed. Du ville have brug for klientsoftwaren på hver computer, du plejede at få adgang til din egen (eller bære et springdrev med softwaren på den). Denne mulighed er for avancerede brugere. Hvis du vil vide mere om VNC-software, kan du se afsnittet Ressourcer.

    For dem af os med begrænset eller ingen netværkserfaring er tjenester som LogMeIn den bedste måde at få fjernadgang til din hjemme-pc eller Mac sikkert. Fordi det bruger internettet som en platform, skal den kun installeres på den computer, du ønsker at få adgang til.