Sådan får du mere webside trafik fri

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Det første skridt er at indsende dit websted til søgemaskiner. For at gøre dette, gå til google og søg tghings som 'indsende websted til google u0026 quot; u0026 quot; indsend websted til yahoo u0026 quot; og 'indsende websted til søgemaskiner' nogle websteder vil sende din webside til masser af søgemaskiner, men vær sikker på at de ikke opkræver dig, fordi du kan gøre det gratis.

2.

Brug sociale netværk til dine fordel, det er det, de blev lavet til. For mig lavede jeg en Facebook-gruppe og fik mange af mine venner til at deltage, og de fik deres venner til at melde sig sammen. Sørg for at grupperne eller netværket har noget, der vil trække brugerne til det, som unikke diskussionsfora, men gør det ikke så de behøver ikke at gå til dit websted.

3.

Tilføj din webside til mapper og niche-kataloger. En gratis mappe, der er meget brugt, er www.dmoz.com, mens andre mapper koster mange penge. For niche-mapper skal du skrive en artikel om dit websted og sætte din side som kilde / reference, som derefter går i mappen. Det eneste er, at du skal være sikker på at sætte den i den rigtige kategori, fordi disse websteder er meget selektive.

4.

Link dit websted til lignende websteder. Søg på google for noget, der beskriver din webside og gå til de første 20-30 sider og bede om at blive linket. Det hjælper begge websteder med at få hinandens besøgende, men disse websteder har allerede en høj sideplacering. Nogle websteder skal du e-maile om links, mens andre har en link til indsendelse / anmodning link.

5.

Endelig er mund til mund. Fortæl alle dine venner og familie om dit websted, få dem til at videregive det og læg flyvehjælpere eller kort, som du kan lave hjemme. Disse kan udskrives fra din computer, og gode steder at sætte dem er på dit kontor, en libray, en kirke, et højt brugt offentligt sted.

6.

Gå til link nedenfor og tilslut dig til denne GRATIS gruppe, der får dig masser af gratis hits ved at forbinde folk online. Det er meget som mapper, men det hjælper alle og er ikke så selektivt og guaruntees flere sidevisninger.

Tips og advarsler

  • Vær tålmodig, til tider tager det tid
  • Send til multipe sites og søgemaskiner, jo flere jo bedre.
  • Vær kreativ, når du beskriver dit websted, lyder nyt.
  • Denne artikel vil give dig de hemmelige tips og triacks, som profferne bruger. Det er alle gratis tips, der vil hjælpe dit websted bliver bedre fundet.