Sådan fungerer WiFi Hotspots

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Om WiFi Hotspots

WiFi hotspots henviser til offentlige steder, såsom biblioteker, hoteller, restauranter eller caféer, der tilbyder gratis trådløs internetforbindelse til sine kunder. Hotspots server er allerede forbundet til internettet og har også en trådløs router installeret. Den trådløse router gør det muligt for brugerne at oprette forbindelse til netværket og få adgang til internettet gratis. Husk at dette er en offentlig forbindelse åben for alle

Hotspot Access

Når du har fundet en WiFi-hotspot-placering, skal du bruge en adgangskode for at deltage i det lokale netværk. Hoteller giver normalt gratis information til gæsterne, mens restauranter eller caféer måske kræver et minimumskøb, der skal foretages først. Nogle steder kræver også at udfylde en kort undersøgelse eller et spørgeskema, før adgangen gives. Andre hotspots kræver, at du installerer en gratis værktøjslinje på din computer til annonceformål før adgang . Husk, at tjenesten er tilgængelig for alle kunder, hvilket betyder, at afhængigt af antallet af brugere, kan din adgang begrænses fra et halvt time til flere timer.

Sådan Con nect

Før du besøger et gratis WiFi-hotspot, skal du sørge for, at din computer er konfigureret til denne service. De fleste af de nye bærbare computere leveres med et indbygget trådløst netværkskort, der er nødvendigt for tilslutning, mens du skal købe en separat, hvis du ikke har en intern.

Åbn din bærbare computer, gå til menuen 'Start' og klik på 'Connect To' for at finde navnet på WiFi hotspot-netværket på listen over tilgængelige trådløse netværk. Dobbeltklik på forbindelsen, indtast adgangskoden, hvis du bliver bedt om det, og åbn din browser for at surfe Alternativt kan nogle hotspots tilslutte dig uden at indtaste en adgangskode, men du skal indtaste den, når du åbner din browser.