Sådan kommer du rundt om en Websense Shopping Block

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn en enkelt kopi af din webbrowser.

2.

Indtast følgende URL i adresselinjen: http: // www.freeproxy.ca/.

3.

I URL-boksen under det canadiske maple leaf-banner skal du indtaste webadressen på det websted, du vil handle fra. (Indsend ikke en forespørgsel endnu.)

4.

Fra rullemenuen skal du vælge enhver henvisningswebadresse fra Free Proxy (se Referencer); nogen af ​​disse er fine, da de løbende opdateres).

5.

Højreklik på 'Indsend din forespørgsel.'

Tips og advarsler

  • Det er normalt en god idé at ændre det henvisende domæne om nogle få dage for at forhindre for meget trafik fra et enkelt websted.
  • Dine virksomheds IT-fagfolk vil kun kunne at se det proxy-domæne, du bruger, men det vil stadig være muligt at se alle oplysninger, der sendes (f.eks. billeder eller videoer).
  • Websense er tredjepartsudvikler, der sporer og rapporterer ondsindede internetbegivenheder som spyware, phishing, spam og kompromitterede hjemmesider. Mange IT-sikkerhedspersonale trækker ud til denne service for bedre at beskytte deres virksomhedsinfrastrukturer. Desværre har flere velrenommerede websteder set nye angreb, hvor de er blevet rapporteret til Websense som svigagtig. Du kan bruge et proxy-domæne til at køre et websted uden forstyrrelse.