Sådan kopieres filer mellem computere, der bruger Direct Connect

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut de to computere med enten et USB- eller nullmodem kabel. For at bruge nullmodemforbindelsen skal du være logget ind på computeren med administrative rettigheder.

2.

Start op XP på det system, der har de filer, du vil overføre til en anden computer. Når systemet kører, skal du gå til Start - u0026 gt; Kontrolpanel - u0026 gt; Netværksforbindelser.

3.

Gå til 'Netværksopgaver' og klik på 'Opret en ny forbindelse'. Når dialogen dukker op, skal du klikke på 'Næste'.

4.

Se efter opsætningen 'Opsætning af forhåndsforbindelse'. Vælg dette og klik på 'Næste'.

5.

Vælg 'Connect directly to another computer'. Klik på 'Næste'.

6.

Klik på 'Host'.

7.

Vælg den metode, du vil bruge at overføre filer mellem de to computere. Klik på 'Næste'.

Vælg de brugere, som du giver adgang til og give dem tilladelser ved at klikke på de relevante afkrydsningsfelter ud for ikonerne. Klik på 'Næste'.

På computeren, som du overfører filerne til, skal du gentage trin 1 til 5, undtagen klik på 'Guest', i stedet for 'Host' .

10.

Vælg overførselsmetoden som du gjorde på 'Host'. Overførselsmetoderne skal matche.

11.

Klik på 'Kun min brug' eller 'Enhver s Brug' for at identificere, hvem der kan bruge denne forbindelse. I de fleste tilfælde vil dette

12.

Overfør de nødvendige filer ved at trække og slippe som normalt.

Tips og advarsler

  • Direkte forbindelse er også tilgængelig under Windows 95 og 98.
  • Sørg for at du bruger et null USB-kabel og ikke et standard USB-kabel til direkte forbindelse, da du ellers kunne forkorte dit bundkort.
  • Microsoft indarbejdet en funktion kaldet Direct Connect i Windows XP-operativsystemet. Dette var mest nyttigt i dagene før tilstedeværelsen af ​​trådløse netværk overalt. Direct Connect er stadig nyttigt, hvis du vil have en hurtig måde at kopiere filer mellem to computere uden at skulle gå i besvær med at oprette et helt netværk.