Sådan laver du et alias på Messenger

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå ind i Windows Live Messenger og følg vejledningen for at gøre dig selv til en registreret bruger med programmet. Dette vil kræve at du bruger din e-mail-adresse til at oprette et brugernavn og kodeord og en unik persona på Messenger, og du kan begynde at chatte.

2.

Lav et 2. ID. Gå til en af ​​de mange e-mail-udbydere som hotmail, yahoo, mail.com osv. Og tilmelde dig en ny email-adresse. Vælg dig selv en anden e-mail-adresse og adgangskode. Når du har din nye e-mail-adresse, kan du begynde.

3.

Gentag trin et og tilmelde dig selv i en anden Messenger-konto ved hjælp af et andet brugernavn og online persona. Husk dette er relativt enkelt og kan opdages af enhver internetkundig bruger. Du kan dog bruge en proxyserver, som gør det muligt for dig at skjule din egen IP-adresse.

4.

Denne proces er ret almindelig og kan nemt gøres lovligt, men endda proxy servere kan spores af retshåndhævende myndigheder, så ulovlige aktiviteter vil blive opdaget.

At lave to id'er på Windows Live Messenger er en relativt simpel proces og afhænger af at have en anden e-mail-adresse. Du må muligvis beskytte din identitet af en eller anden grund, men husk at internetaktivitet altid kan spores til slutbrugeren, så det er dårligt at bruge denne metode til kriminel aktivitet.