Sådan opretter du en Ethernet Bridge

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontrollér, at den computer, du bruger til broen, kan se begge netværk. I de fleste tilfælde vil dette være en stationær computer, der er tilsluttet et ethernetnetværk og også har en trådløs forbindelse til en router.

2.

Gå til 'Start - u0026 gt; Indstillinger -> Kontrolpanel. '

3.

Dobbeltklik på' Netværk og delingscenter 'for at åbne netværksvinduet.

4.

Klik på det sidste menupunkt på venstre side med titlen 'Administrer netværksforbindelser.'

5.

Få kendskab til de tilgængelige netværksforbindelser. Du skal se en til din trådløse forbindelse og en anden til din lokale netværksforbindelse.

6.

Hold CTRL-tasten nede, klik på din trådløse forbindelse. Hold CTRL nede, og vælg derefter din lokale netværksforbindelse. De skal begge fremhæves. Slip kontrolknappen og højreklik på et af de valgte ikoner. En pop op-menu skal vises. Marker 'Bridge Connections' -valget.

7.

Test mellem det trådløse og lokale netværk for at sikre, at broen fungerer og tilsluttes.

En bro i computerparlance er en enhed, der forbinder to separate netværk. I de fleste hjem- eller kontorinstallationer vil en bro blive brugt til at forbinde et ethernetnetværk med en trådløs. Microsoft byggede evnen til at oprette ethernetbroer i sit populære Windows-operativsystem. Med et par enkle klik kan du oprette en ethernetbro for at gøre dit netværk til en harmonisk helhed.