Sådan oprettes digitale certifikater

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på menuen 'Start'.

2.

Vælg indstillingen 'Alle programmer' til Windows Vista og XP. Hvis du kører Windows 2000, skal du vælge indstillingen 'Programmer'.

3.

Vælg mappen 'Microsoft Office' og derefter 'Microsoft Office Tools' til Windows Vista. Gå direkte til 'Microsoft Office Tools', hvis du kører Windows XP eller 2000 operativsystemer.

4.

Klik på 'Digital Certificate for VBA Projects.' Vinduet 'Opret digitalt certifikat' åbnes.

5.

Skriv certifikatets navn i tekstfeltet 'Din certifikatnavn:'.

6.

Klik på 'OK'.

Tips og advarsler

  • I sjældne tilfælde vil den nødvendige SelfCert.exe-fil ikke installeres på din computer. For at installere filen skal du følge referencelinket i slutningen af ​​denne artikel.
  • Vanskeligheden for denne artikel er sat til lav, fordi den aktuelle proces er let. Det er dog mere kompliceret at forstå principperne bag certifikatautentificering og dets anvendelser.
  • Digitale certifikater købes normalt via en certificeringsmyndighed. Disse myndigheder anses generelt for at være tillid til tredjeparter. Et certifikat, du opretter dig, anses for at være uautoriseret og vil udløse sikkerhedsadvarsler til maskiner, der ikke har din primære nøgle installeret. Selvoprettede certifikater anvendes i vid udstrækning på interne computernetværk, der kræver implementering af softwareudvikling.