Sådan slettes en eBay-konto

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Fuldfør alle ventende transaktioner på din konto. Dette inkluderer betaling for eventuelle varer, du har vundet på auktion eller anmodning om refusion, hvis du har overskydende penge i din konto.

2.

Løs eventuelle konflikter. Du kan ikke lukke en eBay-konto, hvis der er uoverensstemmende uoverensstemmelser.

3.

Indsend en anmodning om at lukke din konto (se Ressourcer). Der vil være en kort ventetid, da eBay sikrer, at din konto ikke har nogen udestående problemer, og så vil din konto blive lukket.

4.

Vent på, at kontoen er lukket. Når kontoen er lukket, gemmer eBay kun de personlige oplysninger, som den har brug for til at vurdere systemproblemer, eller som kræves ved lov.

Tips og advarsler

  • Brugere kan bare deaktivere deres sælgerkonto i stedet for hele deres konto ved at fjerne deres betalingsoplysninger på sælgerkontosiden. Hvis du gør dette, skal du sørge for at slette abonnementer for at undgå fremtidige gebyrer. Som med at lukke din konto helt, skal du sørge for, at din sælgerkontosaldo er nul, så foretag de nødvendige betalinger eller anmode om en refusion.
  • Hvis du sletter din konto, vil du miste al den feedback, som andre venstre for dig. Hvis du senere beslutter at åbne en anden konto, skal du genopbygge dit ry fra bunden. Du kan ikke lukke din konto, hvis den er suspenderet af eBay for en tvist, indtil tvisten er løst.
  • Den populære auktionsside eBay giver folk mulighed for at liste varer til salg, og købere over hele verden kan byde på dem. Virksomheden, der blev grundlagt i 1995, laver sine penge ved at opkræve gebyrer for notering og reklameartikler samt en lille provision på varens endelige salgspris. Fra og med 2009 havde eBay mere end 88 millioner aktive konti verden over. Åbning af en konto er let. Sletning af en eBay-konto er lidt mere kompliceret.