Sådan tilslutter du to bærbare computere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Brug af et Ethernet-kabel

1.

Afbryd begge bærbare computere fra enhver lokal netværksforbindelse.

2. den ene ende af et standard CAT5-crossover Ethernet-kabel i Ethernet-porten på en af ​​de bærbare computere.

3.

Slut den anden ende af crossoverkablet til Ethernet-porten på den anden laptop.

Gå til vinduet 'Denne computer', højreklik på de filer eller mapper, du vil overføre mellem de to computere, og vælg 'Egenskaber' fra rullemenuen, der vises. Et vindue med forskellige indstillinger relateret til den valgte fil eller mappe åbnes. Udfør dette trin på begge computere for at konfigurere fildeling korrekt.

5.

Gå til fanen 'Deling og sikkerhed' øverst i vinduet 'Egenskaber' på hver computer og vælg alternativknappen mærket 'Del denne mappe på netværket.' Nu kan fildeling aktiveres, data kan sendes mellem de to bærbare computere.

Brug af et USB-kabel

1.

Slut USB-overførselsledningen til en gratis USB-port på en af ​​de bærbare computere.

2.

Slut den anden ende af USB-overførselsledningen til en USB-port på den anden bærbare computer.

3.

Installer software eller drivere, der fulgte med dit USB-overførsels kabel, for at sikre, at kablet genkendes af begge systemer.

4.

Gå til vinduet 'Denne computer', højreklik på de filer eller mapper, du vil overføre mellem de to computere, og vælg 'Egenskaber' i rullemenuen, der vises. Et vindue med forskellige indstillinger på den valgte fil eller mappe åbnes. Gør dette på begge computere for at konfigurere fildeling korrekt.

5.

Gå til fanen 'Deling og sikkerhed' øverst i vinduet 'Egenskaber' og vælg radioen knappen mærket 'Del denne mappe på netværket.' Fildeling er nu aktiveret; data kan sendes mellem bærbare computere.

Tips og advarsler

  • Når du bruger USB-metoden, skal du sørge for at bruge et USB-overførselskabel og ikke standard USB-kabel. Standard USB-kabler kan ikke overføre data.
  • Uanset om du opretter en ny bærbar computer eller forsøger at sende en fil til en ven, kan du komme på tværs af en situation, hvor du vil forbinde to bærbare computere. For at gøre dette skal du oprette et lokalt netværk mellem de to systemer med et Ethernet-kabel eller bruge et specielt designet USB-overførsels kabel. For at sende filer mellem to bærbare computere skal begge computere have fildeling aktiveret.